Ik zal me even voor stellen. Mijn is Jack Feijtel .ben geboren in 1961 te Bergschenhoek waar ik nog steeds woon.  Ben Vader van 2 kinderen dochter en zoon. Ik kan veel gaan vissen om dat ik afgekeurd ben, namelijk hartpatiënt ben sinds 2013. Heb 36 jaar gewerkt in de tuinbouw en 2 jaar op een werkplaats.   Ik vis al van af rond me 6 jaar. Karper vissen is mijn passie sinds mijn 18 jaar. Nu vis ik ook op snoek en  zeevissen en witvis. het karper vissen doe ik nu al 40 jaar lang. Ik Heb nog op karper gevist met aardappel, en deeg ballen. Rond 1985 kwam de boilies in . De hair daar had ik al kennis mee gemaakt sinds 1984, toen visten ik met mais op de hair, wat erg succes vol was. En nog steeds trouwens, daar na met voor al bollies tijgernoten pinda en nog veel meer. Het karper vissen was toen nog niet echt heel druk langs het water. Ik heb heel veel wateren bevis, voor al hier bij mijn in de buurt, zo als de rivier de rotte het bergschenbos, ,kanovijver Bleiswijk de Schie Kralingen plas ,bergscheplas Rotterdam Vlaardingse vaart boonervliet ., De rotte meren kanaal de voorn.  En Mijn favoriete water was de Sloterplas Amsterdam . Ook in Frankrijk ben ik geweest, met succes en ook wat minder succes.  Ik heb karper vissers zien komen en gaan ,in al die jaren. Al mijn vrienden kennissen vissen helemaal niet meer waar ik vroeger veel en met plezier mee gevist heb. Ik vis nu veel op zee snoek witvis en ook nog karper, maar wel heel veel minder,dat karper vissen.  Dit woord wel me laste jaar dat ik op karper vis? Hoe wel het zal best nog wel eens een nachtje gebeuren. Wel heb ik me voor genomen dat ik wel privé wateren gaat bevissen in Nederland alleen dan. Ik wil het 2 keer in het jaar dat gaan doen . meestal, een midweek dan. Ik gaat dan alleen, wat ik trouwens veel heb gedaan en nog doet.

Veel vangst plezier allemaal. Heb je vragen en opmerking mail me dan.

                                      jackfeijtel@hotmail.com                                                       

mooie schub kanovijver Bleiswijk, en de Nurt  Bergschenhoek je ving deze spiegel heel vaak daar om die naam. 

  de rotte meren Zevenhuizen,wat een top water is dat  / in de winter wat was het koud,heel veel gedaan,nu niet meer op karper

mijn mooiste spiegel ooit op de sloten plas Amsterdam. mijn eerste karper op een hair, met mais in de winter. kijk die staart eens.

  met me 2 Maaten links ik zelf midden Cor recht jan,met hem heb ik lief en leed gedeeld,samen zo 30 jaar gevist. en ,een top schub karper van de rotte, onder me eigen kant. 30 pond.

  

   een mooie schub van 28 pond op een privé water waar ik alleen mocht vissen. mijn stok ouden tent uit 1985 van kevin Nash die doet nog steeds dienst. 

Witvissen zo als op voorn brasem ook erg leuk om te doen/ en roofvissen op snoek baars of snoekbaars.

  Dit vind ik top om te doen/Fint of zeebaars vissen/of zeevissen op tong paling,dat doen ik nu erg veel.