Deze Gras Karper ving ik beging jaren 2000,. deze vis was 110 cm en 25 pond . mijn grootse Gras Karper ooit tot nu toe.

Allround visser Jack Feijtel. Deze visite is voor al het vissen zo als zoet en zout .

 

ik zal me even voor stellen. Mijn is Jack Feijtel .ben geboren in 1961 te Bergschenhoek waar ik nog steeds woon.  Ben Vader van 2 kinderen dochter en zoon.  Ik vis al van af rond me 6 jaar. Karper vissen is mijn passie sinds mijn 20 jaar.   Daar voor ging ik vaak op zeevissen .                 

 nu vis ik ook op snoek en  zeevissen en witvis. het karper vissen doe ik nu al 40 jaar lang.

 

Ik Heb nog op karper gevist met aardappel, en deeg ballen. Rond 1985 kwam de boilies in . ik was er heel snel bij toen de bollies in Nederland waren. ik heb toen echt veel karpers gevangen en ja ook verspeld . helaas in mijn tijd de jaren 80 en beging 90 waren de karpers nog niet zo zwaar toen. als je een mooie 20 ponder ving was je super blij. tegenwoordig is een 30 ponder bij een hoop maar een kleine vis. in mijn beging tijd met bollies als je toen een 30 ponder ving was dat erg zeldzaam in die tijd. geniet van elke vis klein of groot.

 

De hair daar had ik al kennis mee gemaakt sinds 1984, toen visten ik met mais op de hair, wat erg succes vol was. En nog steeds trouwens, daar na met voor al bollies tijgernoten pinda en nog veel meer. Het karper vissen was toen nog niet echt heel druk langs het water.   ik heb in heel veel wateren gevist. voor al hier bij mijn  in de buurt zo als de mooie rivier de rotte en de meren.                                                    

 

Bergschenbos  kanovijver Bleiswijk de Schie Kralingen plas , Bergsenplas  Rotterdam Vlaardingens vaart  Boone vliet Sloter Plas Amsterdam Amstel Kanaal en De Kwakel Vlak bij Schiphol . En ja nog veel meer wateren hier in ons mooie visland.

 

                                                                                                       

 

De rotte meren kanaal de voorn.  En Mijn favoriete water was de Sloterplas Amsterdam . Ook in Frankrijk ben ik geweest, met succes en ook wat minder succes.  Ik heb karper vissers zien komen en gaan ,in al die jaren. Al mijn vrienden kennissen vissen helemaal niet meer waar ik vroeger veel en met plezier mee gevist heb. Ik vis nu veel op zee snoek witvis en ook nog karper, maar  dan  een heel stuk minder en niet meer zo in de nachten.                                      

 

Hoe wel het zal best nog wel eens een nachtje gebeuren. Wel heb ik me voor genomen dat ik wel privé wateren gaat bevissen in Nederland alleen dan. Ik wil het 2 keer in het jaar dat gaan doen . meestal, een midweek dan. Ik gaat dan alleen, wat ik trouwens veel heb gedaan en nog doet.

                               Veel vangst plezier allemaal. Heb je vragen en opmerking mail me dan.

jackfeijtel@hotmail.com

                                                                                            

mooie schub kanovijver Bleiswijk, en de Nurd  Bergschenhoek je ving deze spiegel heel vaak daar om die naam. 

  de rotte meren Zevenhuizen, wat een top water is dat  / in de winter wat was het koud, heel veel gedaan, nu doet ik dat niet meer zo op karpervissen , te koud voor me nu 

mijn mooiste spiegel ooit op de sloten plas Amsterdam. mijn eerste karper op een hair, met mais in de leeuw kuil Bergschenhoek de rechter foto .

  met me 2 Maten links ik zelf midden Cor recht jan, met hem heb ik lief en leed gedeeld, zo 30 jaar samen gevist .een top schub karper van de rotte, onder me eigen kant. 30 pond.

  

   een mooie schub van 28 pond op een privé water waar ik alleen mocht vissen. mijn stok ouden tent uit 1985 van Kevin Nash die doet nog steeds dienst. 

Witvissen zo als op voorn brasem ook erg leuk om te doen/ en roofvissen op snoek baars of snoekbaars.

  Dit vind ik top om te doen/Fint of zeebaars vissen/of zeevissen op tong paling, dat doen ik nu erg veel als ik kan