24/11/2020 Bergschenhoek Jack

Het werd weer eens tijd om te gaan roofvissen in plaats te gaan zeevissen. 1 hengel zat ik met dood aas onder de dobber. nog  een hengel dan met kunst aas. ik wilden 2 kansen maken en ook Active vissen. rond 11 uur was ik bij het water waar het moest gebeuren. het weer zat mee bewolkt een windje uit het zuidwesten en niet te koud. maar je weet het zeg niks. onder mijn dobber had ik als aas een steenbolk hangen, die had ik toen mee genomen van het zeevissen, en in de vriezer gedaan. 4 stuks had ik er bij me. vlak bij me dobber die ik goed in de gaten houden gooiden ik met een blinker, ook had ik me net bij me ,want deze kant was nogal hoog om ze met de hand te pakken. na een half uurtje nog niks te zien. even mijn dood aas hengel richting de afsterven  waterlelies gegooid kijken of ze daar wilden toe slaan. he zit ik nu vast met me blinkertje of vis? yes vis ik voel dat die nu aan het vechten is. na een dril van een 3 minuut lag er een mooie snoek in me net. zo lekker hoor jack dacht ik. he de haak is al los. de snoek was 60 cm  groot, even gauw een paar foto's en dan mag hij of zij weer terug. nog even ruim een half uur door gegaan hier zo, en later verkast naar een ander water. helaas deze dag ving ik na die leuke snoek niks meer. 

Een vrijdag weer zeevissen en volgenden week ook maar weer gaan Roofvissen. even wat afwisseling in het vissen.

Aas blinker Kunst Aas dood Aas , jack

Roofvissen/ op snoek 10/11/2020 Ragnar 

hoi Jack ik ben wezen snoeken met vrienden van me. ik had een mooie snoek van net 60 cm op een blinker.

Groetjes Ragar 

Aas blinker .

24/10/2020 Forellen vissen Ted

Hoi je weet jack dat ik al een keer geweest ben op zo Forellen put met me zoon samen. de vorige keer was het niet veel toen. maar was super leuk en weer eens wat anders dan wijting of bolk. dus gisteren weer gegaan. en dit keer liep het gewoon erg goed voor ons. heerlijk gevangen samen en een paar mee genomen naar huis voor in de pan. ik had er 10 me zoon ook. dus volgenden keer maar weer gaan doen. 

Aas vlieg kunst aas. Ted

PS zelf ben ik ook nog geweest op Roofvissen op 22?10/2020 helaas niks.

Aas pluggen

 

23/10/2020 Roofvissen peter

hoi het was weer zo ver jack. heerlijk wezen vissen . en het ging weer lekker zeg. een paar leuke baarzen tot aan de 40 cm aan toe.

wat een leuke sport is dat ook. en toen ik de laste keer in gooiden boem keihard  op me hengel en ik dacht dit is geen baars. en ik had gelijk een leuke snoekbaars van net 50 cm. en dit keer heb ik een leuke foto er van. tot de volgenden keer hoop ik. 

Peter Aas kunst aas.

16/10/2020 Roofvissen peter.

hoi jack ik was het even vergeten jouw te informeren over het vissen. ik ben nu al een baar keer wezen vissen op snoekbaars, en ik moet zeggen niet zonder succes jack. gisteren middag had ik er weer 4 stuks. niet echt groot tussen de 45 cm en 55 cm maar wat leuk om te doen. plus een snoek. als ik volgenden week weer gaat hoor je van me. groetjes Peter volgenden keer doe ik er een foto bij .

aas schads

31/8/2020 Roofvissen peter.

hey jack en andere vissers,ik heb een nieuwe stek gevonden die ik nog even voor me zelf houd. ben er al een paar keer geweest ,en leuk gevangen. en maandag er ook nog geweest en ik kreeg me een klap op me hengel zeg. een mooie snoekbaars van 65 cm was de klos. erg veel sport gehad . ik hoop als ik de volgenden keer weer gaat, en als ik vang leuke foto,s met julie te delen. 

groetjes peter. aas schads 

18/8/2020 Roofvissen jack Peter De Esch in Rotterdam

met peter afgesproken om te gaan roofvissen, en wel in die mooie stad Rotterdam. rond half 12 ben ik bij zij ik. toen ik zijn richting ging regenden het even flik door. peter heb vakantie dus er staan nog wel wat sessie gepland met hem. De Esch ligt in Rotterdam een mooie River  en tegen over het Feyenoord stadion. ik had hier wel eens meer gevist, en wat je hier kan verwachten is baars en snoekbaars en winden, op het kunst aas. en mogelijke zelfs snoek. we waren er rond 12 uur en de regen was gestopt de zon kwam er bij. eerst wat stekken bij het strandje geprobeerd, maar helaas geen enkel aan beet. verder op gegaan op een strekdam zo in de vaargeul. er stonden nog wat vliegvissers te vissen en die hadden brasem en winden. peter liep een paar keer flink vast. en ook hier geen aanbeet gehad. volgenden halte de van brienoordbrug. je raad het al ook geen aanbeet. er stond nog iemand te smijten met kunst aas, ook hij ving niks. er kwam een jongen knul er bij,op de strekdam en die zij het is al een tijdje slecht. hij vis daar veel. net toen ik en peter weg wilden gaan was het raak voor die jongen knul. mooie snoekbaars. helaas voor hem schiet de snoekbaars tussen de keien. dat was balen zeg. ik en peter hebben het toen wat dichter bij huis geprobeerd, ook dat leverden helaas niks op. 

dus een visloze dag, weer er 1 bij.                                              Aas kunst Aas shad

16/8/2020 Peter roofvissen Delft hoi ik ben wezen vissen jack op baars snoekbaars. 

ik had 3 baarzen, en ik verspeelden nog een mooie snoek. helaas geen staaldraad er aan, dus het lijntje door, jammer was best een mooie zeg.

Aas kunst aas. 

Roofvissen Peter/24/7/2020

hoi allemaal gisteren avond nog even wezen vissen op Roofvis. in het beging liep het niet echt lekker, dus toch maar even eens een plug proberen die diep gaat, kijken of dat wat  woord. na 2 worpen boem hangen, wat zal het zijn snoek of snoekbaars ? in geen geval een baars daar is die te sterk voor. even later zag ik hem of haar yes snoekbaars en een mooie wauw. even meten precies 71 cm wat een mooie zeg. helaas daar na niks meer gevangen. maar mijn avond kon niet meer stuk  

Roofvissen Peter 18/7/2020 Rotterdam.

Gisteren geweest en vandaag nog een keer proberen dan onder een brug in de schaduw,kijken of er baars of snoek baars willen happen. de baars deed het aardig 5 stuks. later boem op me hengel zo dat voelt echt goed aan. even later zag ik dat het om een mooie snoekbaars ging. toen ik hem wilden pakken of haar ging mijn hart slag zo om hoog, ja vissen moet relaxt zijn , niet dus. ik wilden de vis bij ze kieuwen pakken, nee he schoot die los. ik had er echt de pest en en ben naar huis gegaan. ik zat te denken in de auto van hoe kan dit. heb er zelfs er slecht van geslapen. wat is vissen leuk toch he en wat een ontspanning ?

                     Peter Aas kunst Aas. 

Roofvissen Peter/17/7/2020 avond sessie.

hoi ik ging het eens in de avond proberen om baars of snoekbaars te vangen. in de Rotterdam, ik was er rond half 8, na een paar worpen was het raak een baarsje van net 20 cm. later op de avond ving ik er nog 2 bij. niet groot maar vis is vis. 

Peter Aas kunst Aas

Roofvissen Peter 5-7-2020  De Schie

hoi allemaal in een kort bericht van peter. zondag alleen gaan vissen op Roofvis. veel baars gevangen 5 stuks en nog een paar er af. was een leuke vis ochtend met best wel aardig weer, en lekker uit de wind. groetjes en vang ze allemaal.

Roofvissen Jack en Peter Rotterdam

peter wilden even een nieuwe nieuwe lijn uit proberen ,en ik zij ik gaat wel mee gaat ik dropshot vissen .  dus samen rond half 12 weg richting de Schie in Rotterdam. onder een brug geprobeerd eerst,en dat leverende geen vis op. ook niet met een worm op mijn dropshot helaas. wel veel baarsjes er achter aan zwemmen maar geen enkel aanbeet gehad. Dus op naar de volgenden stek. Schiedam daar wisten we nog een leuk water om misschien een visje te vangen. na een half uur gooien pakten ik me spin hengel en ging achter de snoek aan. helaas ook dit leverden niks op. jack jack hoor ik in eens en ja wel vis,peter stond in eens met een mooie dikke baars in ze handen . het werk dus zij ik je nieuwe systeem yes wat leuk zeg. even wat foto,s gemaakt en de ouden rover mocht weer terug. ik ving niks helaas. even later na een drankje en wat fris te hebben gedronken, zijden we tegen elkaar zullen we naar Rozenburg gaan achter de fint aan. zo gezegd zo gedaan. voor dat verslag kan je het lezen onder zeevis verslagen.

Aas pluggen worm 

9-5-2020 

Hoi jack een kort verslag van mijn. ik was bij me thuis aan het 

karpervissen,en helaas geen karper maar toen ik ophaalden zat

er in eens een snoek aan. wauw wat een sport zeg 75 cm gewoon

op een bollie,die op de grond lag te wachten op een karper. werd dus

een snoek haha ook blij mee hoor.

groetjes Do

De laste roofvis sessie van dit seizoen 31-03-2020

ik ging nog even een paar uurtjes roofvissen

het was mooi weer lekker warm,en ik ging bij mijn in de slootjes.

ik kan kort zijn,geen enkel aanbeet gehad,dus de laste dag 

helemaal niks,helaas.eind mei mogen we weer pas

wie weet zien we elkaar dan weer. jack Feijtel

19-3-2020 Roofvissen jack John

was een lange tijd geleden dat me maat John mee ging vissen.

door de corona uit braak was het super rustig op ze werk.

we zijn alle slootjes plasjes af gelopen,die dag. 

helaas geen snoek of baars of snoekbaars te vangen dit keer.

echt van alles geprobeerd. was trouwens best druk wat het roofvissen betreft.

veel mensen zijn nu thuis en willen toch graag hun hobby doen.

ook onze meden vissers vingen niks.

Aas blinkers shad pluggen.

4.3. 2020 Rotterdam de Esch. Met dit mooie weer gaat jack niet thuis zitten maar er op uit, ik dacht eerst te gaan vissen op zee, maar ik had niet de tijd daar voor vandaag. Dus roofvissen. Er stond een westerse wind kracht 4.de zon was er bij heerlijk. Maar de roofvissen zo als snoekbaars, baars lieten zich niet zien. Ook onder de van Brienoord brug kreeg ik een aan beet. Helaas de vis hing niet. Maar ik werd later toch nog beloond met een roofblei. Ik wilden de vis pakken voor een foto maar dat ging helaas fout, net toen ik de vis wilden pakken schiet me haak los. 

 

 

25-02-2020 Roofvissen Jack Feijtel

ik wilden eerst naar de sportschool toe gaan,maar ik zag dat het een prima

dag ging worden vandaag. dus hengels gepakt en naar de waterkant toe. 

ik ging naar een oud watertje waar ik vroeger nogal veel gevist heb.

dit water loop allemaal door van de polders naar een rivier de rotte.

 rond half 12 gooiden ik me oude blinker richting over kant. na een half uur

staan smijten geen enkel aanbeet. ik kreeg een bericht binnen van me vriend Leo.

hij had vis karper. zie het verslag van hem op mijn site. ik niks nog Leo.

dus maar eens een mooie grote plug er aan. yes na 4 worpen boem op mijn lichte spinhengel.

me hart ging sneller kloppen er van. wat zal het zijn? het beuk zo blijf diep,snoekbaars soms?

even later ging de vis een paar keer flink door me slip. geweldig als ik hem of haar niet verspeelt?

maar na 5 minuten zag ik een mooie dame van een snoek. yes binnen. meten net voor de

80 cm was zij. daar na ben ik nog een anderhalf uur door gegaan.

en ik ving nog een klei snoekbaars van 40 cm. helaas toen ik er foto van wilden maken. ging er wat fout.

Aas plug blinker.

 

 

 

21-2-2020 Roofvissen

het weer was best aardig zijden ze vandaag. dus ik er weer op uit

dan maar weer. ja op snoek,dan maar weer vandaag. mijn blinker werd gedoopt rond

half 12 ,en ik kwam Leo ook nog tegen .hij zat op ze Groote vriend karper .

Lees het korte verslag bij karpervissen, van Leo.

even later kwam me maat do met de kids ook even buurten, altijd gezellig natuurlijk.

ik zij tegen hem ik kom straks me brood op eten bij je thuis,is goed man.

dus zo rond half 1 ging ik naar hem toe. even lekker lullen onder een genot van koffie.

toen ik me brood op had en de heerlijke koffie ging ik bij hem in ze achtertuin ook even gooien.

natuurlijk met een blinker. bij me eerste gooi boem hangen snoek snoek riep ik naar do.

en do kwam achter ze bureau vandaan met ze dochtertje. mooie man riep die

de snoek klapte er echt  op,was zo mooi om te zien zeg. even later pakten ik de snoek.

zij zat goed vast zeg,en wat een mooie kleuren zeg op haar lichaam,en dik zeg.

de snoek was 85 cm en ruim 6 kilo,vol met kuit. do heb wat foto,s gemaakt voor me.

later heb ik nog een paar keer het geprobeerd maar helaas,het bleef bij deze mooie dame.

Groetjes jack Feijtel

mijn dag kon niet meer stuk.  Aas blinker plug.

  

19-2-2020 roofvissen.

Beste jack ik ben gisteren middag 3 uurtjes gaan vissen op Roofvis

ik kan kort zijn was helemaal niks ,echt niks er aan gehad helaas.

vond het wel leuk om jouw mijn bericht te delen,tot de volgenden keer

groetjes Bram

Aas pluggen blinkers

14-2-2020 Bleiswijk 

Gisteren wezen roofvissen ,heerlijk weer maar geen snoek of baars of snoekbaars gevangen

Wel een losser bij worp 7,misten hem.

Aas plugen blinker Groetjes Jos.

11-2-2020 roofvissen met jack.

beste bezoekers ik ben een paar uurtjes even wezen snoeken. er stond nog een nog een harden wind uit het zuidwesten

maar ik moest er gewoon weer even uit. ik was niet de alleen een mede, roofvisser van groot Rotterdam was het ook aan het proberen. ook Leo was op dat water aan het vissen. zo wel 1 hengel op karper en met dood aas op snoek. helaas Leo had niks. 

ik ving wel een snoek van net 45 cm op de ouderwetse blinker. was er toch blij mee. 

7-2-2020 roofvissen leo.

jack ik ben weer gaan snoeken,met kunst aas. ik had er 1 op me plug van 84 cm.

groetjes Leo.

5-6-2020 Schie Rotterdam

even een week niet wezen vissen. andere dingen het het weer was ook super slecht.

dus vandaag alleen op baars of snoekbaars,op die mooi Schie in Rotterdam.

wat een weer was heerlijk,alleen ja de vissen waren helaas niet actief echt. 2 aan beten gehad.

na 2 uurtjes ben ik naar de plassen van zestienhoven even nog 3 kwartier wezen gooien. 

helaas ook niks daar zo. Aas Chads dropshot

 

volgenden keer beter hoop ik. groetjes jack 

28-1-2020 Bergschenhoek.

Beste jack gisteren wezen snoeken met doodaas. sardienen 

deze joekel van een snoek pakten me dood aas ,een heel gevecht

was het,maar het gevecht woon ik gelukkig na 10 minuten.

het is niet mijn pr want die staat op 118.

mijn dag kon niet meer stuk,groetjes Leo.

 

me maat John in Actie met ze spin hengel 

23-1-2020

Roofvissen Jack En John Bergschenhoek

het was leuk weer voor een paar uurtjes te gaan vissen.

We waren er rond 1 uur tot 3 uur. Viel weer niet mee moet ik zeggen.

Maar in eens uit het niets kreeg John een mooie klap op ze mooie rozen plug van

zo 20 cm. Helaas hij losten de snoek. Jammer,even later nog een volger.

Helaas ik niks gezien,maar door het mooie weer heerlijk gevist

 

groetjes Jack en John.

16-1-2020 Roofvissen rotte/polder

wat een mooie dag om te gaan vissen vandaag. De zon was de hele dag er bij. Wind kracht 3 en 10 graden boven nul. Kom op dacht ik,naar de waterkant toe. Rond kwart over 11 ging mijn dropshot aasje te water. Ik wilden eerst proberen,wat baarsjes te vangen bij het gemaal. Helaas geen baars te zien. Dan maar een shad en blinker geprobeerd. Ook niks,alleen een brasem had ik in ze staart geraakt. Gelukkig,raakte die al snel los. Kwam nog een collega visser tegen in ze bellenboot. Ook hij had nog nik. Op naar de polder,zo om kwart voor 1 was ik daar zo,en zag ook nog iemand anders achter de snoek aan zitten. Ja ik was nu bezig met me spin hengel. Even later met de persoon die ook aan het vissen was,een praatje gemaakt. Hij was ook al een tijd bezig en had nog geen beet gehad. Kan dat nu toch zo mooi weer en dan niks te zien. Even later ging die naar huis,ik ben nog een half uur door gegaan,maar ik ving ook niks.

jack Aas kunst aas.

 

12 -1-2020 roofvissen de rotte/bergscheplas,Rotterdam

met me maat John af gesproken om te gaan roofvissen in plaats van zeevissen. De bedoeling was niet ver weg te gaan nu beschikt ik hier bij mijn over heel veel goed snoek of baars water.

En natuurlijk snoekbaars. 11 uur af gesproken,tot zo 2 uur hebben we gepland. Het weer was niet al te best. Motregen en een harden zuidwesten wind 5. op de rotte zagen we na een uur niks,dus naar de volgende stek. Bergschevoorplas dan maar proberen,bij de sluis.na zo veel keer gooien kreeg ik een klap op me hengel,snoek John,riep ik. John keek om en zag alleen maar de golven nog van de vis. Dus helaas de vis schot lost. Balen maar we moeten door. Helaas daar na niks meer gezien. We zijn nog even vlak bij John ze huis geweest,kijken of we daar nog een vis kunnen vangen.

Maar ook daar helaas niks kunnen vangen.

We gaan volgenden keer weer dan kis ik denk voor hier bij mijn in de polders dan maar. ps zelf nog met een plastic  kikker geprobeerd.   

Aas pluggen blinkers schad.

Jack/John

 

beste jack ik ben vandaag 4-1-2020 wezen vissen op snoek,en ander hengel karper. De karper wilden niet echt,maar ik ving een mooie snoek van 84 cm.

Ik gebruikten sardien als dood aas.

                                                                                                                         Groetjes van Leo.

roofvissenverslag 2019

10-11-2019 te Bergschenhoek roofvissen

zondag wat een weertje even lekker tijd om weer eens met kunst aas te gaan gooien.

Lekker dicht bij me huis,de sloten zijn weer schoon gemaakt ,dus daar heb je geen last meer van,van al dat vuil.

Eerst met een blinkertje gegooid,maar dat werd hem niet. dus een plug er maar op. Deze plug heb zicht al velen keren bewezen het best goed te doen.

En ook vandaag was het raak,geen grote snoek maar dat maak mijn niet zo veel uit. Vis is vis toch,zijn een ouden maat Emmer zeggen.

De snoek weer gauw terug gezet en nog ruim 3 kwartier te gaan. Ik ging terug waar ik begonnen was,die richting uit. Helaas niks meer gezien

maar me dag was weer goed. Zo 2 uurtjes geweest bij elkaar.

Aas plug blinkertje.

                                                                                                                     8-09-2019 Dropshot vissen

                                                                              in de middag zo rond 4 uur ben ik nog 2 uurtjes gaan vissen bij mijn in de buurt.

                                                                             Dropshot vissen,daar had ik dus even zin in. Was best aardig weer er voor.

                                                                                          De vangst was 1 baarsje en ja wel een pos,die vang je niet zo veel meer.

                                                                                                                             Rond 6 uur ben ik er mee gestopt

                                           Aas kunstaas,worm

                                                                                                   roofvissen/de rotte Bergschenhoek

                                                                                                                          Dropshot

                                                                                 ben even voor een paar uurtjes gaan baarzen,bij mijn in Bergschenhoek.

                                                                                 Het viel niet echt tegen maar ook niet mee,met soms een bui wind en zon.

                                                                                 Toch had ik er nog 4 gevangen. Zeer klein dat wel,me haak was zelf groter.

                                                                     

                                                                                                                                         Aas kunst aas

Jhonie  met een top snoekbaars van 93 cm wat een vis zeg