Roofvissen Verslagen  2024

Roofvissen Verslagen juni 2024

8-6-2024 Bergse Maas wing
Tegen beter weten in op deze rivier toch weer twee uurtjes gepland voor op de paling .
Aangekomen op me plek om 23:00 begonnen met vissen al na 15 min word ik verrast met een mooie beet , aanslaan hangen een kleine paling van 200 gram is me eerste op deze rivier dit jaar .
Aangenaam verrast krijg ik om de 15-20 min beet . Tot 1:00 gevist en met drie palingen dik tevreden . Als kers op de taart vang ik als laatste nog een kleine meerval van 30cm . Hopelijk blijft dit zo dat is leuk vissen hoef geen tientallen te vangen maar aardig wat beet en paar hangen fantastisch .
 Groetjes ,
Wing Aas worm 

Roofvissen Verslag Patrick Delft 1/6/2024

Hoi vandaag voor het eerst weer eens  op snoek vissen , Het mag weer sinds een week geleden . De keuze viel bij mijn in de polder in Delft waar ik zelf woont . Ook heb je hier veel kanalen natuurlijk maar dat is vaak druk bevaart en erg druk met mensen , en daar had ik geen zin in vandaag . Na een paar keer gooien met kunst aas was het raak . Een gezonden polder snoek was de klos . De vis was 81 cm lang een mooi beging van het jaar dus . Daar na niks meer gevangen maar dat maakte mijn niet meer uit , want de buit was binnen . Over een tijdje weer eens op zeebaars en fint en ook weer eens op de makreel vissen .

Groetjes Patrick Aas kunst aas .

Roofvissen verslagen Mei 2024

 Roofvissen Verslag wing Wilhelmina Kanaal 30/5/2024

 Vriend belde dat hij goed had gevangen dag van te voren op het kanaal , met doodaas op de bodem op de  snoekbaars .
Dus afgesproken om vandaag samen te gaan vissen voor paar uurtjes .
Op de voor mij nieuwe plek aangekomen rond 19:00 twee hengels erin en wachtten maar .
Ondertussen verteld me vriend dat hij er gisteren 6 had en paar missers .
Na uurtje vissen krijgt hij zijn eerste beet aanslaan en na een mooie dril net voor het scheppen eraf .
Hierna 20 min later krijg ik een mooie beet snel lijn geven en voel dat die ermee wegzwemt hup aanslaan en me eerste snoekbaars hier is een mooie van 45 cm .
Tot 22:30 gevist me maat had in totaal 4 beten gehad en niks kunnen landen .
Ikzelf twee beten eentje geland , maar toch erg blij om weer een snoekbaars te kunnen vangen . Aas doden visjes

Groetjes,
Wing

    Roofvissen verslag wing 29/5/2024   Eindelijk keer droog en tijd hebben om op de paling te gaan .
Tegen beter weten in toch op de Bergsche Maas geprobeerd me eerste paling te vangen op deze rivier . Van 23:00 to 1:15 gevist met als resultaat 1 palingbeet gehad . Het is nu al drie jaar achter elkaar slecht met de vangsten op deze rivier, je zult haast denken dat beroep vissers bezig zijn de de Bergsche Maas . Maar toch wel weer genoten om langs de waterkant te zitten .
              Groetjes wing aas wormen

 

 

Roofvissen Verslagen April 2024

Paling vissen Wing

Nieuwe Merwede

8/4/2024

Na de vorige sessie redelijk te hebben gevangen ,vanavond weer een paling sessie geplant .
Aangekomen om 22:00 op me stek begonnen met vissen , vol goede moed met de gedachten het was lekker warm afgelopen week , en vorig week was het al best goed , dus vanavond word het nog beter . Na een uur vissen nog geen stootje ? .
Uiteindelijk tot 00:00 gevist . Eindstand welgeteld 3 beten een paling iets groter dan me pier 🤣. Het begon enorm te onweren met flinke blikseminslag.
Snel ingepakt richting huis dan maar volgende sessie beter denk ik dan . Al met al toch lekker aan het waterkant vertoeft .
Groetje,
Wing

Roofvissen Paling Wing 1/4/2024

Nieuwe Merwede

.

Lekker weer zullen de palingen al actief zijn ?
Eerste sessie van het jaar om een paling te strikken .
Om 22:00 begonnen tot 1:00 .
Vroeg me sterk af of ik deze avond überhaupt beet zal krijgen , na drie kwartier me eerste mooie beet hengel top ging flink tekeer , dit kan alleen maar paling zijn is me gedachten .
Aanslaan en meteen hengel flink krom na een mooi gevecht komt me eerste paling van het jaar boven , een mooie van +/- 500 gram .
Dan volgen er nog een paar mooie beten die ik jammerlijk mis .
Niet getreurt tussen 12 en 1 vang ik er nog twee mooie erbij waarvan een van +/-800 gram
Wat een goede start van het paling seizoen zeg drie mooie vissen die flink vochten .

 Groetje,
Wing Aas Wormen 

Roofvissen Maart  2024

Roofvissen Verslag Jack Rotterdam 27/3/2024 

 de laste keer van dit Roofvissen seizoen ,dus nog even proberen bij me vriendin voor haar huis.  Het was weer prima weer en het eerste natuurlijk een blinker , dat werd dus niks dan een heel klein plugje maar bij de 3 worp ging die de takken in helaas, en daar zit geen vis jack ,  dus alles kwijt . Weer even er alles aan gezet en gooien maar weer . Helaas ook deze vis uurtjes weer geen vis . 

Wel was het leuk aan de waterkant . Nu het roofvissen even over is gaan we maar weer eens zeevissen en karper vissen met een pennetje dan maar eens .

 

Zie deze Foto Hier moet toch snoek liggen ? Karper zeker want die zag ik hier springen . 

kunst Aas plug Blinker Jack 

Roofvissen Verslag Jack 18/3/2024 Bergschenhoek

Margo ik gaat zo een paar uurtjes vissen op snoek, het is zo mooie weer vandaag. O ja is goed gaat ik me kleding kast inrichten dan. Ja hoor is goed. Dus ik stond met me rugtas en netje en me spin Hengel rond half 3 aan de waterkant. Ik horden van mijn oudste broer dat die van de week stond te kijken naar een paar jongens die bezig waren met een Chads op snoek. Hun vingen goed ze hadden er 4 zij die en nog 1 boven een meter.

Ik begon zoals ik meestal doet met een blinker, maar dat leverden niks op. Wat mijn opviel in de kant schoot heel vaak Karper weg. De karper gaat nu vaak voor als de zon er staat graag naar het ondiepe om dat het daar een stukwarmer woord met de zon erop. Dus even kijken volgenden week als het weer zo mooie dag woord even met de karper hengel er op uit dan maar eens. Nu even verder roofvissen, na een dik uur gooien nog helemaal niks nog. Diversen kunstaas geprobeerd ook Chads. Even een ander sloot proberen en ja boem hangen met een lepel  raak. Ho dit voelt raar aan zeg en de aanbeet was ook erg raar. Dit is geen snoek voel ik wel een baars nee een snoekbaars?  Jee een karper in ze rug ving zie ik nu, als dat maar goed gaat met die dunnen lijn en mijn lichten spinhengel.  En ik zag de karper een schub karper is het niet supergroot. Maar je ziet het al aan komen even later dag vis. Ja dit wist ik wel dat dit ging gebeuren. Maar oké toch beet gehad. Daar na ben ik maar naar richting huis gegaan en op de terug weg toch nog een paar in  gooien met geen resultaat helaas, weer zonder vis dacht ik zelf. 

Aas pluggen Chads blinker lepel.  

Kijk eens hoe mooie deze sloten of vaart het loop allemaal door met buizen onder de weg .

ik heb veel van dit viswater bij mijn in de buurt .

Roofvissen Jack Rotterdam  4/3/2024 

Jack Ja Margo zeg ik tegen mijn vriendin. Ik moet de was doen nog van me broer gaat je me dan naar mijn huis toe. Oké is goed zij ik.  En ik zeg dan neem ik een spin hengel mee gaat ik bij jou even roofvissen, kijken of we nog een snoek of baars kunnen vangen. En ik keek naar buiten en zag de zon al schijnen naar me. Ja dat was al lang geleden dat ik dat heb gedaan, roofvissen alleen met mooi weer en zon op het water vind ik nu niet echt snoek weer.  Maar ik had ook geen zin met dit mooie weer naar een wasmachine te moeten gaan luisteren.  Dus rond 14 uur stond ik te gooien en nog eens gooien. En veel al blad of stukjes verrot houdt aan me spinner plug en blinker. Ik was meer bezig met de sloot schoon aan het maken dan vissen zelf . Dan maar eens een kunst kikkeren er op drijvend dus . Dat ging veel beter . Je zag de algen ook weer naar boven komen die in de winter gezonken waren naar de bodem .

Na ruim 2 uurtjes te hebben gevist had ik het wel voor gezien . Helaas niks gezien . Wel lekker weer maar dat is meegenomen maar ik kwam om vis te vangen. 

Ik begrijp dat het zeevissen matig is op het moment, en Vrijdag schijnt het een topdag te worden wat het weer betreft. Dus die staat al op de agenda al vast om te gaan vissen. Waar op ik gaat vissen weet ik nog niet Zee of witvissen.

Aas pluggen blinkers Kunst kikker . Jack

Roofvissen Verslagen februari 2024 

Roofvissen Verslag Wing Bergsche Maas 24/2/2024

Na twee maanden niet meer op snoekbaars te hebben gevist was de drang te hoog . Planning was om 1,5 uur te gaan slepen met doodaas .Om 20:45 aangekomen op een van me favoriete plekken  ,na kwartier slepen een mooie ruk snel spanning van de lijn en laten slikken .Aanslaan wauw dit is een mooie was meteen me gedachten en inderdaad na paar min komt er een mooie 70 cm snoekbaars boven .Na deze vis nog 4 keer beet gehad waarvan twee van 60 cm verzilverd .Wat een goede vangst voor 1,5 uur vissen . Was dit maar elke keer zo 😄.Weer volop genoten om weer te gaan snoekbaarzen en goed te vangen .Groetjes ,Wing

Roofvissen Verslagen 2023

Roofvissen Jack Polder Bergschenhoek 30/11/2023 

In de morgen veel al mist maar ik horden dat het in de middag de zon erbij moest komen.  En ja hoor de zon was er gauw de spullen pakken en naar het water toe. Nu moet ik zeggen met mist of zon op de roofvissen doen ze het vaak gewoon slecht is mijn ervaring. Maar ja een heerlijk zonnetje erbij doet mijn en de meden mens gewoon goed, en dat in combinatie met geen wind helemaal. Dicht bij mijn huis en wat verder van huis ligt water zat om achter de snoek te gaan. Met een hengel en wat kunstaas ging ik op pad. Op dit mooie stukje water heb ik ook veel gevist op karper, nog mooie karpers gevangen mijn eerst 30 ponder hier zo. Dit stukje polderwater loop echt heel ver door. Nu het  vissen zelf na een uurtje gooie hier zo en wat kunst aas gebruikt heb helemaal niks . Wat op viel er zat vaak zeker bij de pluggen nog wat vuil aan, en dan doet je de pluggen niet goed en ook voor je haak niet met dat vuil. Blinkers dat ging best goed, dat viel mee met dat vuil. 

Na een uur vertrok ik hier weer op naar de volgenden stek maar weer. Aan gekomen zag ik een ouderen man ook op roofvis vissen.  Eens kijken of die wat gevangen al hebt. De man kwam uit Oekraïne  begreep ik wel maar hij sprak geen Nederlands geen Engels en ook geen Duist. Dus dat is lastig praten. Dan maar hand gebaar, hij had nog niks maar ik begreep dat die ze vrouw had verloren in mei door bom van de russen. En hij woont nu bij ze dochter die in Bergschenhoek woont ook. Tiest verhaal moet ik zeggen. Ik trok met deze laatste uurtjes van het vissen met de man op. Hij lied foto's, zien van het vissen en ik ook. Later werd het echt weer mistig het de klok stond al op 5 uur in de avond. Dus tijd om in te pakken. Helaas niks gevangen de ouden man van 74 ook niet. Ik hoop Dat Ted zich niet aangesproken voelt haha. 

PS er staan ook kleine woningen hier waar een hoop vluchtelingen zitten uit Oekraïne en ook eigen mensen trouwens. 

Kijk een snaar deze 3 foto's toen ik ging vissen lekker veel zon Later werd het mistig weer. 

Aas pluggen blinkers Jack

Roofvissen Verslag Jack Bergschenhoek 23/11/2023

Het was best een mooie ochtend dus ik dacht even vissen ook al is maar voor een paar uurtjes.  In een paar uurtjes kun je ook best vis vangen lijk mijn. als je Niet gaat vissen dan vang je zeker niks. Nog even de buien radar kijken, o pas vanavond regen maar wel een stevige noordwester maar dat maak mijn niet uit. De zon was er ook even nog bij dus echt snoek weer. Althans dat dacht ik, na heel wat keren gooien totaal niks in deze vaart. Dus op naar een andere vaart waar ik de vorige keer die snoek had gevangen. Het viel mijn op dat deze vaart een stuk bruiner was dan die ander vaart, die was mooi helder. En ook meer vuil aan het kunst aas en blinker in deze vaart , Het water loop toch naar elkaar toe met zo buis. Maar het is vaak de bodem deze bodem was van klei en die ander was erg bagger. Zacht ook. Maar ook hier geen aanbeet gehad, ik kreeg van al dat gooien pijn in me rug zelfs. Tijd voor  naar de Koffie te gaan, Helaas niks vandaag. Morgen en in het weekend woord het slecht weer en dan maar even mijn huis goed doen en me slaapkamer afverven.

Mocht jij wel gaan vissen heel veel succes dan nog.

Aas Blinker Pluggen Jack

Roofvissen Verslag november 2023

Roofvissen Verslag Wing en ze Broer 11-11-2023 Bergschemaas

Momenteel is het erg hoog water aan de Bergsche Maas dat betekend meestal dat de snoekbaars  aan de kant zit  . Vroeg opgestaan om wat aasvisjes te vangen voor de snoekbaars aan het water nog een bellyboot tegengekomen natuurlijk met de vraag nog wat gevangen ? Bleek dat hij er al 8 snoekbaarzen had in twee uurtjes tijd .Afgesproken met me broer om 19:30 op de plek te zijn. Aangekomen om 20:00 dus wat later dan hem heeft me broer er al 2 en eentje gemist . Snel hengel in elkaar doodaas eraan en slepen/ driften maar . Voor dat ik het doordat een flinke dreun bij de tweede worp tijdens het langzaam slepen , dobber schiet onder en komt na 3 sec weer omhoog . Niet getreurd snel krijg ik al me tweede beet en deze blijft mooi onder na de beet zonder de breeklicht ook nog maar ergens te bekennen, aanslaan hangen een mooie snoekbaars van +/- 60 cm .Uiteindelijk gevist tot 23:00 het begon te miezeren tijd om in te pakken . De vangst was uiteindelijk me broer 3 dikke snoekbaarzen en twee missers ikzelf ook 3 mooie snoekbaarzen en een misser .  Groetje,Wing

Roofvissen Verslagen oktober 2023

Roofvissen Verslag Jack Bergschenhoek 30/10/2023 

Het is al lang geleden dat ik op de snoek ben gaan vissen. Ik zat in twijfel zeevissen of lekker dicht bij me huis op de snoek> De snoek dus. Vorige week heb ik alles even nagekeken wat ik nog had en nog zat zag ik. Even alles opgepoetst de haken gedaan . Ze geven wel wat regen nog door , maar we zijn niet van suiker toch. Laarzen uit de auto een jas aan en hoppa gaan.  Het was dus zwaarbewolkt en dat vind ik voor het snoeken prima. Wat lichten regen, maar dat stopten al snel zelfs geen wind. Dus het zag er prima uit. Om 14,00 was ik er zo ver als ik kon gooien met een blinker. Snoeken is zoeken dus lopen en gooien. De ouden blinker deed niks dus een mooie plug eraan dan maar, en die plug die ik er aandeed was een imitatie van een Baars en daar heb ik toch leuke snoeken mee gevangen. Even later net in de midden van de vaart boem hangen ik zag al gauw dat die niet groot was. En de snoek had ik zo onder de kant. Even met netje pakken , ja normaal doet ik het vaak met de hand  maar nu heb ik zo rubber netje en dat vind ik echt fijn . En mijn handen niet meer open ook . Net voor ik het netje onder de vis wilden doen schuden de snoek met ze kop en dag . Ja dat balen heb je er 1 gaat die weer los . maar ik gooiden nog diversen keren op de plek waas ik hem aan de hengel had. maar helaas ook niet met ander kunstaas.  Ik kom straks nog wel even terug zij ik tegen me zelf. Ik weet uit ervaring als je later terugkomt wil je de zelfden wel eens nog een keer aan de haak krijgen. Dus ik die vaart afgelopen en niks. Later kwam ik terug op de plaats waar ik die snoek kwijt rakten. Wel met een mooi rood wit blinker nee niet van die club die onderaan staat. En na Drie keer gooien was het weer boem en nog geen meter uit de kant, ik schrok er echt gewoon van zeg. De snoek sprong een gat in de lucht, en ik ook zeker toen ik hem of haar op de kant had. Ja Ja het is gewoon de zelfden zie ik wel, maar nu was ik hem of haar te slim af. Ik ben nog een half uurtje door gegaan en de regen was al lang gestopt dus dat viel mee. Maar wat kan een volwassen mens toch blij zijn met zo vis. Natuurlijk heb ik de foto naar me vriendinnetje gestuurd en in de familie app en naar me kits.

Jack Aas Pluggen blinkers. 

Roofvissen Wing Bergschenmaas 15-10-2023Afgesproken met twee broers om vanavond de snoekbaars te gaan belagen .Aangekomen rond 19:00 , plek is een gemaal dat uitkomt op de Bergsche Maas .Zoals meestal vissen we met een dobber en slepen we met doodaas over de bodem .Na 15 min een mooie snuk maar jammer genoeg bijt deze niet door en dobber blijft dan ook mooi staan .Tijdje later weer een mooie harde snuk dobber schiet onder gadver deze komt na 5 sec weer boven , losgelaten .Ondertussen heeft een van me broers al een mooi snoekbaars van +/- 60 cm gevangen .Gestopt met vissen rond 22:00 eindstand voor ons totaal 3 snoekbaarzen en rond 10 beten/ missers  .Groetjes ,Wing

Aas Dood Aas Wing

Roofvissen Verslag September 2023

 

15/9/2023 Bergschenmaas Wing

 
Na lange tijd niet meer gevist te hebben vanwege gezondheid en verhuizing, een ochtendje gegaan . Zag een vangstbericht van een persoon dat die al dikke baarzen ving in havens .
Dus me broer en ik naar me favoriete baars plek aan de bergsche maas om het te proberen .
Daar aangekomen zagen we een enorme dode snoek aan de kant liggen, denk dat deze gestorven is van ouderdom hopelijk niet van baldadigheid . Maar  begonnen met vissen dood aas slepend / driften de eerste drift geen beet .
De tweede drift schiet de dobber van me broer weg , even wachtten en hangen de eerste baars van het jaar is binnen weliswaar geen monster dat we op deze plek gewend zijn maar toch een beauty . Gevist van 10 tot 2 middags alles bij elkaar toch drie mooie baarzen weten te vangen en drie snoeken . Het begin van de roofseizoen is voor ons officieel begonnen .

Groetjes ,

Wing

Aas Dood Aas . Wing leuk dat je er weer bent en aan het vissen bent Jack

 

Roofvissen Juni 2023

Roofvissen Patrick Colin Enschede 

 bij fish adventures wezen vissen op 25/6/2023 Enschede

Hoi allemaal met mijn pleeg zoon vandaag wezen vissen , het was de bedoeling daar zo op karper te vissen , maar het was die zondag zo warm dat we op steur en meerval gaan vissen . En zeker niet zonder succes hoor .Best goed gevangen zie de foto,s

Roofvissen Mei 2023

Roofvissen Paling Wing  Nieuwe Merwede 4-5-2023Na paar succesvolle sessies op de paling op de nieuwe merwede , moest er toch weer een poging gedaan worden op de Bergsche Maas voor me eerste paling op deze rivier .Rond 22:00 begonnen met vissen , na een half uurtje kreeg in een stevige bonk op me hengel deze zette niet door jammer was duidelijk een palingbeet . Na deze beet was het een uur niks en begon het erg hard te stromen dus de hengels maar op tien meter van de kant gegooid . Ineens een bokkende top en ja hoor me eerste paling op deze rivier was een nette van rond de 400 gram . Nog door gevist tot 1 uur nachts na een brasem na verder geen beet meer gehad .  Groetjes : Wing Aas Wormen 

Roofvissen April 2023 

 

22/4/2023 Paling Sessie Wing Nieuwe Merden 

Na een sessie op de Maas met drie brasems , en handje vol beet , besloten om maar weer eens op me nieuwe stek te proberen op de paling . Dat de paling op elke rivier op andere datums actief word ligt denk ik aan het watertemperatuur.Aangekomen om 21:45 snel hengels opgetuigd en vissen maar . Duurde echter zeker een half uur voor ik me eerste beet kreeg dit was niet echt bemoedigend. Maar gelukkig begon het te lopen en de beten volgde elkaar in hoog tempo op .Uiteindelijk toch drie palingen weten te vangen .Hoeveel beten ik gemist heb was niet meer te tellen . Ze bijten zo agressief en hard maar niet door erg vreemd ,dit merk ik de laatste jaren waar ik dan ook op de paling vis . Heerlijk gevist met veel actie .

Wing Aas wormen 

Roofvissen Paling Wing 15/4/2023 Nieuwe Merwede

Na drie vis sessies geen beet gehad te hebben op de Bergse Maas besloten om het toch ergens anders te proberen me eerst paling van het jaar te vangen . Ze zijn nu al twee jaar bezig met de dam op de Waal te verstevigen precies op me favoriete plek waar ik auto dichtbij kon zetten .Op Google gekeken waar ik auto dichtbij kon zetten dit vanwege dat ik slecht loop naar een mooie plek . Om 20:30 aan gekomen op me nieuwe plek hengels opgetuigd beaasd met pieren en hup daar gaan we . Na een kwartiertje paar tikjes op de top je raad het al een dikke grondel . Rond tien uur een mooi grove bonk op me top dit is geen grondel dacht ik meteen aanslaan en hangen jeetje wat gaat dat zwaar zeg , het was een dikke paling van een kilo . Ondertussen wakkerde de wind ook aan naar windkracht vier en dit recht op me dikke kop voelde het erg koud aan . Nog uurtje volgehouden met drie missers moest ik het toch opgegeven vanwege de kou . Voldaan om 23:00 huiswaarts .Groetjes : Wing

Roofvissen Verslag Paling vissen Wing 7/4/2023Nu het gesloten seizoen is voor de

roofvis een eerste sessie van dit jaar op de paling geplant .Om 20:15 aangekomen op me plek aan de Bergsche Maas, twee hengels opgetuigd voor het palingvissen .Wetend dat het nog vroeg is in het jaar voor de paling maar wie niet probeert vangt zeker niets . Na drie uurtjes vissen nog geen enkele beet besloten om maar weer huiswaarts te keren. Uit ervaring weet ik dat de paling al wel bijt aan de Waal rond deze tijd , toch maar de verre rit maken de volgende sessie .Gevist met Den drost   beste aas voor de paling niet dat je andere keuzes hebt met gesloten tijd anders werkt een stuk frikandel ook erg goed als aas .Groetjes : Wing

Roofvissen Maart 2023

Roofvissen Jack 17/3/2023 Berkel 

Ik moest me vriendin weg brengen naar haar broer in Berkel, en ik zij neem ik gelijk mijn hengels mee om een paar uurtjes te gaan vissen op Roofvis . Rond  11 uur was ik aan de plas al daar . De ganzen ruiken het voorjaar  want die waren met elkaar ruzie aan maken en het zoeken van welke mannetje of vrouwtje wie wil er  nu ? En een eind verder op zat een eenzame karper visser in ze tent voor uit te staren over het water . Ik had dood aas in gezet en een plug. de nodigen brugentjes afgevist , maar een uur later nog niks te hebben gezien , was het tijd om een ander water te gaan bezoeken .

Even nog met de karper visser een praatje gemaakt .

 

Het was een jongen knul van net 13 jaar .  Even later kwam ik op de andere stek ,en het zelfden recept dood aas blinker en een plug geprobeerd , ook helaas niks gezien . het werd tijd om naar huis te gaan na 2 half uur vissen niks gezien . wel was het best wel warm van het tijd van het jaar. Toen ik alles ingepakt had kwam er een ouder man die ook op roofvis ging vissen . En jaar hoor hij ving een leuke snoek op de blinker . Ook even een praatje  samen , hij had ook al wat uurtjes er op zitten en eindelijk was het raak . 

uiteindelijk toch nog vis gezien .  Wie weet van deze week nog even , en het roofvissen seizoen loop eind deze maand te einden . ik  heb al me zeevisspullen  karperspullen wit visspullen  na gelopen ., en alles in orden gemaakt . ook heb ik wat karperspullen gekocht lijn hakjes en zelfs een nieuwe tent. Weegschaal enz,  want  dit jaar staat er een midweek karper vissen gepland op de koperen plas een privé water bij Zwolle de laste week van juni Samen met het meisje van me . 

Aas pluggen dood aas blinker Jack

 

15/3/2023 Wing Bergse maas 

Vismaat  belde om mee te delen dat de snoekbaars helemaal los waren de laatste paar dagen . Afgesproken om in de avond ons geluk te beproeven. Om 19:15 aangekomen op onze stek ,snel me hengel opgetuigd 5 gram dobber en met doodaas gooien en slepen . Bij me tweede worp een mooie tik en dobber schiet onder , na 5 sec komt de dobber weer boven 🥵.Niet getreurd na een aantal meer worpen weer beet deze pakte door en me eerste snoekbaars van de avond was een mooie van +/- 55cm . En zo ging het de rest van de avond onveranderd door elke 10 min wel keer een beet . Gestopt om 22:00 eindstand met drie man 21 stuks , mezelf had er 7 en zeker net zoveel missers . Eindelijk na maanden weer eens een avond met goede vangsten .Groetjes: Wing

Aas Dood aas 

Roofvissen Verslag Jack Rotterdam 3/3/2023

Ik was deze middag tot zaterdag ochtend bij mijn vriendin aan het klussen . Er moest wat schilderijen opgehangen worden en lampen al daar zo. Maar er ligt rond haar woning veel van die slotjes en kleine plasjes waar ik mijn ogen al steeds op gevallen heb . maar er kwam er steeds niks van om daar eens te gaan vissen . ik weet wel dat er veel karper zit. afgelopen na jaar heb ik ze zat gespot en even nog geprobeerd om ze te vangen , wat te vergeefs was . Ik moest die bewusten dag naar huis toe om mijn kat eten te geven en de bak doen . ja toen ik thuis was dacht ik toch maar even de roofvissen hengel eens mee nemen en een uurtje of wat te gaan gooien daar zo . Wat heb jij bij je hengels zij mijn vrienden tegen me  . ja ik gaat straks het even proberen kijken of hier ook snoek of baars zet. dus rond 3 uur in de middag begon ik , was best heerlijk weer met dat zonnetje nog . eerst een spinnertje er aan , en dat resulteerde na 4 worpen gelijk een aanbeet op . 

Wouw nu al raak zeg , maar ik had maar even contact met de vis . een grote kolk er na , shit nee niet weer zeg een misser dus. nu weet je dat als mis pakken en je gooit weer in dan kan het zo raak weer zijn . maar helaas niks meer , nog een eind door gelopen naar een hele ondiepe vijver . niks daar dus , dan maar weer terug naar de plek waar ik die misser had gehad , maar dan met een plug die de kleur van het water heb . en na 2 keer gooien boem net onder de kant een mooie snoek zeg wauw , mij vriendin zag het allemaal van af het balkon en wouw wouw    zo zo wat een vis zeg  . En een jongen dame zij o zo grote vis dat die hier zitten zeg.  de snoek was precies 70 cm , niet gek vond ik zelf . daar na helaas niks meer gezien . 

 

maar ik wilden de volgenden dag dan in de ochtend het ook nog eens proberen op 4/3/2023 en dat deed ik ook op de zelfden plek want de snoek zitten nu vaak bij elkaar in verband met de paaitijd . maar ik kan kort er over zijn helemaal niks wel me plug waar ik de snoek een dag van te voren ving kwijt geraakt door een vast loper . helaas dat gebeurd ook wel eens . volgenden week gaat ik het nog een keer doen maar dan ook dood aas er bij . mijn hengels staan nog immers in de kast bij haar en de rugzak met kunst aas . Ps je weet je mag tot eind maart op roof vissen  mag nog vissen . vanaf eind maart tot de laste wekend van mei , in verband met het paaien van de roofvissen .

 

Groetjes en wie weet tot de volgenden sessie Jack

aas spinner en pluggen . 

Roofvissen verslagen Febuari 2023

Roofvissen Jack 27/2/2023 Berkel Rodenrijs. 

Mooie weer en tijd er voor na het heel druk te hebben gehad met zo veel dingen , werd het even tijd om eens een paar uurtjes te gaan vissen. Roofvissen dus want het zeevissen is op het moment heel slecht.  Me maat jan B was gisteren ook geweest en die had niks gevangen helaas en erg koud met veel wind . Over de kou en de wind gesproken dat was vandaag toch ook wel een ding, harden noordoostenwind temperaatuur 6 tot 7 graden bbbbbrrrr  en vaak komt dat nooit te goeden om vis te vangen.  Maar wie thuisblijf vang zeker niks toch.  Ik had een hengel met dood aas en een spinhengel bij me en  en met allebei ging ik er me vissen. De snoek dobber op de bodem eerst  kijken of de snoek of snoekbaars of ja wel baars er zat. Na een uur zag ik me dober bewegen dat is roofvis want de vis is dood.  De dobber ging in een vaart naar beneden tocn, ik aan sloeg ach nee mis zeg hoe is het mogelijke zeg. netjes tot 5 getelt wat ik meer doet.    Gauw er weer in, toch nog proberen maar na een half uur daar na niks. ik kreeg het echt koud en houden het voorgezien na 2 uurtjes vissen.  Helaas niks gevangen wel beet gehad. De volgenden keer eens met staties vissen en een dobber. 

Aas wijting van 28 cm Jack 

26/2/2023 Roofvissen Verslag Jan B  ouden maas

Vandaag een paar uur wezen vissen op de Oude Maas en het Waaltje echter zonder succes verschillende soorten kunstaas gebruikt maar het enige wat ik ving was een hoop wind.

Roofvissen Jack 4/2/2023 Bergschenhoek

Het moest wind stil en droog en nog een mooi temperatuurtje zijn vandaag?  En ja hoor het klopten , en wat er ook klopten mijn hart om te gaan vissen . maar niet op de zeevissen maar snoek of snoekbaars of baars .  ook weer eens leuk om te doen . ik ging rond 15 uur naar het water bij mijn achter . en toen ik aan kwam met mijn rug tas en foedraal zag het water er zo mooi bij liggen . maar is het niet  te mooie om waar te zijn dacht ik eerst nog . snel wat kunst aas vast maken en gooien maar met een mooie plug. en of de roofvissen het mooi vonden of aannemelijk moet je maar af wachten altijd . maar goed thuis vang je zeker niks natuurlijk . heel veel keren gegooid ver weg dicht bij links rechts , helemaal niks te zien . Maar ik had nog een plan B en dat was met dood aas dan maar eens kijken of dat werkt . het aas was een kleine steenbolk die ik nog had van vorige jaar in de vriezer liggen . ik had er een paar bij me . slepen gooien wachten tot je een ons woog . ook plan b dreigt te gaan mislukken . inmiddels was het al donker aan het worden en ik stond nog steeds met legen handen bij het water . ook plan b is mislukt helaas . het was kwart voor 6 toen ik teleurgesteld naar huis ging weer . we   zeggen Altijd de volgenden keer beter. 

van de week maar weer gaan zeevissen want het woord best leuk weer horden ik , als dat maar uitkomt. 

Aas pluggen blinkers Dood Aas Jack.

roofvissen wing bergeschen maas 3/2/2023Prachtig weer dat vraagt gewoon om een hengeltje uit te gooien .Met een maat afgesproken om van 5 tot 8 uur in de avond op de snoekbaars te gaan .Laatste paar keer was het gewoon kou lijden zonder beet .Aangekomen op de plek , helemaal geen vertrouwen ook maar wat te vangen wouden we toch lekker even aan de waterkant vertoeven  .Nou en dat was gelukt ook hahaha .Na drie uurtjes vissen welgeteld drie beten gehad samen .Kan altijd slechter zullen we maar denken , op naar beteren tijden wacht met smart op me eerste paling .Groetje : Wing

Roofvissen verslag 2022

Roofvissen Verslagen November 2022

Roofvissen verslagen Oktober 2022

Roofvissen Verslag Wing Bergse Maas 18/10/2022

mijn Vis maat belde dat hij avond van te voren goed had gevangen .Had zelfs twee dikke palingen en dat voor eind oktober . En erbovenop had hij 5 snoekbaarzen , nou dat klinkt goed dacht ik dus gelijk afgesproken om weer keer in de avond te vissen op snoekbaars en paling . Om 20:00 lag eerste hengel erin dobber van 5 gram twee dikke pieren eraan 1 meter van de kant en wachtten maar. Ondertussen tweede hengel hetzelfde tuig dobber van 5 gram en met dood aasvisje slepen .30 min later zie ik dat me dobber van de paling hengel ineens gaat liggen gevolgd door een wegschieter .

Had niet eens tijd om aan te slaan meteen een gierende molen !!!! deze stond veel te gevoelig afgesteld 🤣 .Zonder gekheid na snel afstellen van de slip en een mooie dril kwam er een paling van 600 gram boven .Dat begon goed dacht ik . snel weer beaast en terug op dezelfde plek ,jammer genoeg op deze hengel de rest van de avond geen beet meer op gehad . Ondertussen na 2 uur slepen een mooie tik meteen lijn geven en zie mooi me dobber langzaam maar zeker wegzwemmen , aanslaan ja hoor hangen , een mooie snoekbaars van 62cm , deze was ook tevens me enigste snoekbaars voor de rest geen beet op snoekbaars meer gehad . Me maat deed het stukken beter hij had 4 snoekbaarzen van mooi formaat alle rond de 60 cm . Om 23:00 ingepakt heerlijk avondje gevist .Groetjes , Wing

Aas wormen dood aas Wing

Roofvissen Peter Rotterdam 7/10/2022 

hey was al vroeg op pad gegaan naar mijn favorieten stek om op Baars en Snoekbaars te gaan vissen . het was nog erg fris deze ochtend . ik stond alleen niemand te zien ,dus al die vis die rond zwemt was voor mijn dacht ik bij me zelf. na heel wat gegooid te hebben zat het nog niet echt mee , dus wat kleiner kunst aas er op. ik zit maar met 10mm te vissen en 25 gram spinhengel .

eindelijk kleine baarsjes wat ik ving . nog een worp maar . Boem dat is snoekbaars dacht ik . even later zag ik de vis het was een joekel van een snoek zeg. die raak ik kwijt dacht ik , op dit lichten materiaal en geen stalen onderlijn . he en ook nog geen net bij me shit dacht ik. even later stond ik tot mijn knie in het water , om toch die snoek te vangen . en na ruim 20 minuten gaf die het op . jeetje net voor in de bek , wat een geluk zeg en dat met dit lichten materiaal . yes hebbes gelijk meten en ja 100 cm was die top top top. foto's gemaakt er van en de snoek mocht weer ze weg vinden in het water. wat een sessie toch nog wauw.

Peter Aas kunst aas Chads.

6/10/2022 Rotterdam 

Hoi Jack ben nog steeds op het roofvissen aan het vissen, en soms vang ik leuk en dan weer helemaal niks. maar zo is het vissen . laatste keer ving ik een super mooie baars van maar liefst 50 cm wauw man op kunst aas . 

super blij natuurlijk . groetjes peter 

Roofvissen verslagen September 2022

Wing Roofvissen De Bergse Maas 28-9-2022

 

Aan de koffie krijg je bericht dat je maat gisteren goed heeft gevangen aan de Bergse Maas .

Gelijk afgesproken om middags samen te gaan om te herhalen , we weten allemaal dat het vissen is en de ene de andere dag niet is .

Je raad het al na anderhalf uur met kunstaas smijten en dood aas slepen geen enkele beet .

Waar gisteren me maat nog 3 snoekbaarzen en twee 40+ baarzen wist te vangen nu geen enkele beet . Dus wat nu ? zeg tegen me vis maat we kunnen gaan kijken op me vertrouwde baars plek waar ik elk jaar in oktober en november enorme baarzen vang of ze er al zitten , zo gezegd zo gedaan .

Aangekomen aasje eraan erin en sleep denk nog geen meter een grove snoek beet !! , dobber schiet  weg 5 sec later aanslaan hangen eerste dikke baars van 50cm .

Zelf had ik maar 6 aasvisjes bij en me maat ook dus je raad het al 45 min later waren we uitgevist .

De ene na de andere baars diende zich aan vreemd genoeg alleen maar met aasvisjes op kunstaas hadden ze geen animo .

Maat had twee 50 plussers en drie missers ikzelf 4 waarvan 3 rond de 50cm en een snoek met gevolg lijnbreuk . 

Heerlijk een sessie met veel beet en vis .

Aas Dood Aas Kunst Aas

Roofvissen verslag Wing 3/9/2022

Na meer dan week thuis te hebben gezeten vanwege de slechte vangsten toch maar de waterkant opgezocht om me geluk te beproeven.

Rond 22:00 begonnen met dood aas en dobber langzaam slepend op de snoekbaars .

Van diep tot ondiep van ver tot dichtbij niks mocht baten geen enkele beet gehad om 00:00 het maar opgegeven . Maar buiten vis toch nog een bijzondere bijvangst .

Met ingooien een vleermuis om me lijn geraakt arm beestje was hartstikke nat geworden na het ontwarren wat laten drogen vloog weer vrolijk weg gelukkig .

Groetjes : Wing 

Roofvissen verslagen Augustus 2022

Roofvissen Wing 16/8/2022 Bergse Maas.

Nu de palingvangsten echt nul zijn weer eens op snoekbaars gevist met dobber op de Bergse Maas .Afgesproken met een vriend samen aangekomen rond 22:00 .Na uurtje links en recht te gooien en slepen ineens een mooie tik meteen lijn geven en ja hoor dobber schiet weg .

Na ongeveer 20 sec aanslaan en hangen na een mooie dril me eerste snoekbaars van het jaar is binnen een mooie 60er .Verder heb ik nog een beet gehad maar die liet los me vriend heeft de gehele avond geen beet gehad hoewel hij mijn altijd eruit vist .Verder prachtige avond heel de rivier krioelt het van de aasvisjes prachtig om te zien .Groetjes : Wing

Roofvissen snoekbaars paling wing1-8-2022 Ouden Maas

Het is bouwvak vakantie dus me broer een tegelzetter had tijd om te gaan vissen en belde me op voor een avondje aan de wal te vertoeven .Me broer een echte snoekbaars visser had nog geen aasvisjes . Snel op de zandlei hier 5 min vandaan rietvoorns gevangen ervoor .Rond tien uur aangekomen op onze vertrouwde plek waar we beide altijd onze vissen , hij snoekbaars Ikke paling weten te vangen .Zoals altijd me broer op de kop van de krib met dobber op de snoekbaars ik in de krib op de paling .Na 3 uurtjes vissen komt me broer weer mij richting opgelopen en heeft twee snoekbaarzen gevangen en er 6 gemist niet slecht dus.Nu mijn avond dat was echt genieten van het weer want heb welgeteld 3 beten gehad .Waar ik voorheen geen tijd had om te plassen vanwege de constante beten nu alle tijd om te genieten van het weer .Dit jaar is het echt slecht gesteld met de paling gebaseerd op mijn eigen vangsten welteverstaan .En ook op de Bergse Maas is het veel slechter dan de jaren ervoor baart me te zorgen voor de toekomst .Groeten : Wing

 

roofvissen Juni 2022

Paling Vissen Wing Bergse Maas 22-6-2022Na paar avonden verspreid over twee weken palingen op de Bergse Maas kan ik bevestigen dat het tot nu toe het erg slecht is met de vangsten .Avonden bij waar je 3-4 vangt met redelijk wat beet ga je volgende avond weer met de gedachte zo slecht was het gisteren nou ook niet .Krijg je na drie uurtjes vissen welgeteld twee keer beet . Maar we blijven stug volhouden en hopen dat het nog beter word .Las online wel dat de makrelen los zijn maar ja met die benzine prijzen tegenwoordig en ik rij een slurpmobiel jammer is dat .Vang ze ,Wing

Palingvissen Wing Bergs maas 4/6-2022Paling seizoen is toch echt wel op volle gang maar wat is er aan de hand op de Bergse Maas waar ik vorige jaren op dezelfde datums tien op een avond ving is het nu twee op een avond en een handjevol beet . Ook hoor ik van medevissers dat de snoekbaars momenteel  het ook niet goed doen met avondje vissen er maar eentje hebben .We blijven het proberen en hopen dat het beter word .Groetjes : Wing

Roofvissen April 2022

28-4-2022 Paling vissen Wing De Waal.Na het blanken op de paling vorige week moest het toch gebeuren me eerste paling van het jaar te vangen .Deze keer me vertrouwde plek op de Waal opgezocht waar ik nog nooit ben teleurgesteld .Zoons en vrouw mee die hebben nog nooit een paling gevangen en die hadden er  weinig  vertrouwen in 🤣.Aangekomen rond 21:30 dus nog even geduld tot het helemaal donker was dan is het net of er een etensbel afgaat .Meteen toen het donker was een flinke tik gevolgd door een dikke doorbuiger hangen de eerste paling van het jaar was voor me oudste zoon compleet uit hun dak een paling roepen ze met zijn drieën 🤣 voordat deze van de haak was de andere hengel hoepel krom . Zo ging het de hele sessie door tot 1 uur .Zelf weinig gevist meer de coach uitgehangen hun hebben er uiteindelijk er toch 10 uit weten te trekken en ongelooflijk veel missers . Mooie sessie voor vele herhalingen vatbaar .Groetjes : wing

 

roofvissen Verslag Wing 23/4/2022 De Maas .

Eindelijk weer eens keertje vissen voor het eerst met me twee zonen en me vrouw die sinds februari in Nederland zijn .Aangekomen op de plek rond 20:30 twee hengels op de bodem met dauw pieren was de planning om de eerste paling van het jaar te vangen .Na een anderhalf uur de eerste beet daarna volgde nog enkele mooie beten na een dikke brasem verder niks kunnen vangen denk dat het voor de Maas nog paar weekjes te vroeg is voor goede paling vangsten .Verder erg genoten van het mooie weer en de familie had erg genoten zonder zelfs maar paling te hebben gevangen dat is natuurlijk het belangrijkste .Groetjes : Wing

Roofvissen /wit vissen 26/2/2022 Rotterdam 

weer eens gaan  roofvissen en een wit vis hengel mee , om te hopen toch nog een visje te vangen. het zeevissen is voor nu nog erg slecht voor al na die stormen erg bruin water zelfs. ik was er rond 11 uur me vriendin was mee en die bleef lekker in de auto zitten,. de auto stond lekker achter mijn, en met de zon er op is het heerlijk achter glas. ik zelf bleef natuurlijk bij me hengels en hopen op een snoek of anders. 

op deze stek ving ik in september 2021 een flinke snoek op dood aas , 103 cm toen. ook nu zit ik met dood aas, een horsmakreel die ik nog in de vriezer had liggen, en een paar mooie wijtingen bij me voor het geval dat het ging lopen. maar de uren verstrekten al gauw, en nog helemaal niks gezien. regelmatig de aas vis verplaats zonder resultaat helaas. ik ben er mee gestopt om half 3 ,en heb nog een paar snoekvissers gesproken die helaas ook nog niks hadden gevangen.

Weer eens gauw zeevissen. Jack

Aas doodaas horsmakreel en maden. 

Roofvissen januari 2022 


27-1-2022In twee weken tijd en denk 6 vis sessies op de snoekbaars te hebben gemaakt op de Bergsche Maas nog steeds geen enkele vis mogen vangen .Maar we blijven volhouden denk gewoon dat het nu even niet wil lukken .Groetjes : Wing

Roofvissen Jack 26/1/2022 Bergschenhoek.

ik had nog genoeg tijd om even te gaan vissen bij mijn in de buurt . op roofvis dus ,rugtas en een hengeltje mee dat was het. Meer had ik niet nodig vond ik zelf. Al dagen was het zwaar bewolkt maar koud was het zeker niet. na ruim een uur gooien nog geen beet gehad . Naar de volgenden tocht dan maar. even nog een praatje met me dochter haar schoonvader die ik tegen kwam en daar na verder vissen. ook hier geen succes helemaal niks. Echt van alles geprobeerd wat kustaas  betreft . Dus weer een vis lozen dag. De volgenden keer maar weer eens met doodaas vissen. 

Aas lepels shads Blinker Pluggen Jack

Ps vrijdag met jan zeevissen bij Scheveningen de pier. Natuurlijk weer een verslag er van dan. 

11/1/2022 Roofvissen jack

Na een langen tijd niet wezen vissen ,ging ik op de snoek of baars of snoekbaars vissen,hier in de buurt bij mijn. er zit genoeg snoek hier bij mijn in de buurt ,alleen het woord met het kunst aas wel moeilijker en moeilijker hier zo. ik had maar 2 uurtjes want ik moest weg. om de half uur deed ik een ander plug of Blinker er aan. helaas het mocht niet zo zijn om mijn eerste vis te vangen van dit jaar. hoe wel ik een vis er aan had zitten dat wel . bleek een karper in zijn rug gehaakt te hebben . ja en met dit dunne lijn en hengel maakten ik geen schijn van kans. de karper heb ik 2 keer gezien bleek een schub te zijn. maar de karper nam een run en de karper schoot los  helaas. daar na helemaal niks gezien meer. 

Aas kunst  blinkers Jack.

Roofvissen verslagen 2021

Roofvissen Verslag December  2021  

Roofvissen Peter 15/12/2021 Rotterdam .

Hoi Jack weer eens een verslag van mijn , ben wezen snoekbaarzen en het ging geweldig die dag. geen wind veel vis grote  Baarzen en super weer . ik had 6 snoekbaarzen. de grootse snoekbaars 80 cm . op de Chads  . Plus nog een aantal Baarsen heel dik .

Aas Chads Peter 

Roofvissen verslag November 2021

Roofvissen Jack Bergschenhoek 11/11/2021

ik had echt zin om een paar uurtjes te gaan vissen bij mijn hier in de buurt. De condities waren best goed moet ik zeggen , niet te koud en niet zo veel wind

ik viste nu niet met dood aas maar met blinkers en Pluggen , En ook Chads na een uur nog geen stootje gehad helaas. Heel de vaart langs gegaan en richting het verlengden er van. Daar aan gekomen even van aas verwisseld , en kwam mijn oudste broer nog tegen en samen een praatje gemaakt met elkaar.

 

Toen hij weer verder ging ging ik ook weer verder vissen. En na 2 uur vissen helemaal nog niks . Nog een kwartier en ik houd het voor gezien dacht ik bij me zelf . Maar je weet een kwartier woord dus gauw een half uur. Ook helemaal niks gevangen helaas. De volgenden keer toch maar weer eens met dood aas vissen, dat vind ik toch super leuk.

Jack Aas pluggen blinker Shad .

10-11-2021 Wing

 

De zon schijnt waar denk je dan aan 🤪 vissen .

Met mooie aasvisjes richting Waalwijk naar me favoriete baars stek .

Zoals altijd met een match hengel en 5 grams dobber gevist .

Zowel meteen beet bij de eerste worp een mooie baars van over de 40cm dat begint goed dacht ik. Nou het duurde nog een uur voor ik de volgende beet kreeg dat ben ik dus op deze plek in november niet gewend meestal is het ingooien beet nog erger deze miste ik .

Maar ja nieuw visje eraan en weer op precies dezelfde plek gegooid en gelijk weer dobber weg deze keer wat langer gewacht met het aanslaan na de vorige misser wil je toch niet weer missen na seconden of tien aanslaan hangen hhmmm dit voelt als een snoekbaars blijft diep op de bodem en voelt groot aan en dan een flinke run toch misschien een redelijke snoek na wat drilwerk zie ik de vis verschijnen een enorme baars zeg snel schepnet erbij deze moet gemeten worden .

En ja hoor me persoonlijke record verbroken vandaag 53cm wauw . Nog wat door gevist een erbij gevangen niet wild voor deze plek maar niks te klagen .

Zeer tevreden huiswaarts.

 

                                                                      Groetjes : Wing 

 

roofvissen Verslagen oktober 2021

Deze link hier onder is een nieuwe Roofvis Video. Jack en vrienden snoeken.

https://youtu.be/dniPQzWMlNY

Roofvissen Jack 14/10/2021 Bergschenhoek.

ik had er wel even zin in om weer achter de snoek te gaan. rond half 11 was ik er , en een hengel nog bij me waar alles wat maar wil bijten te vangen. maar dat werd niks vandaag moet ik zeggen, geen beet gezin met worm en maden. en het snoekvissen dan?

al gauw kreeg ik beet me dobber ging op de loop met mijn horstmakreel . even nog 7 seconden wachten en dan aan slaan. nee hij laat los voor dat ik wilden aan slaan. jammer zeg. na een paar uurtje tot zo 1 uur en wat te slepen met het aas leverden vandaag niks op helaas. volgenden week pas weer vissen, en waar op moet ik nog even over na denken dan nog. 

Aas horstmakreel maden en wormen Jack  

Roofvissen Jack Rotterdam 7/10/2021

 

ik ging maar eens roofvissen en een karper hengel met een dobber onder de kant vissen. Ja je moet wat het zeevissen is nog steeds matig. Wel ging ik op snoek met doodaas vissen. Ik had nog wat horsmakrelen in de vriezer liggen die ik er gisteren avond al uit hebt gehaald zo dat ze ontdooid zijn. Het water waar ik ging ben ik al vaker geweest Schiebroek ,lekker je auto er achter heerlijk . Het weer werkten lekker mee vandaag nu nog de vis.

 

De hengels lagen rond half elf er in, de pen hengel met een worm en later maden. De pen hengel was helaas weer niks. Maar het snoeken dan.  rond 11 uur zag ik in eens me dobber gaan dansen. Ja de vis kan het niet zijn want die lag al van af Augustus in de vriezer. Even me lijn strak draaien en even later hangen. Zo niet ver uit de kant trouwens. Jeetje wat een kolk en boog golven zeg wauw dit moet een beste zijn?

 

Na 2 keer door me slip gegaan dacht ik nu is die er. Maar net mijn net klaar gelegd ,maar net boven me net gaat de snoek springen en er af. Nee nee heb ik dat weer zeg. De makreel zat er nog best aan, en even later toen ik het verwerkt had ging die er weer in. Nu op een andere plaats trouwens ook niet ver weg. En ja hoor tegen half 1 weer beet gelijk aan slaan en hangen, zo die voelden ook weer goed zeg. Na 10 minuten gaf de snoek het over en gleed mijn net binnen. Zo wat een mooie zeg, die gaat naar een meter toe of toch niet? Verdorie mijn meet lat niet bij me. Even afteken dan maar langs me net en dan thuis even kijken als nog.

 

Normaal heb ik het echt altijd bij me maar ik had de meetlat dus in me werk kamertje laten  liggen. Maar goed even het verhaal afmaken nog. Uit haar bek of hem kwam nog een kleine visje uit die net aan het verteren was. De vis bloeden best wel, en ik ook toen ik de kieuwgreep deed. Net zo tandje raakten me vinger nog.en ik heb bloed verdunners dus dat wil dan wel. ook heb ik ontsmetting spul bij me en pleisters .  Wat foto,s gemaakt en de vis terug in het water waar die best even bij moest komen.

Maar wat een dag zo weer . Ik heb thuis nog even gemeten en de vis kwam net tegen een meter en 3 cm aan ,Super blij zeg .

ps de vis was aan 1 kant blind linkerkant.

Jack aas makreel worm maden.

https://youtu.be/sBfIBdKDchc

klik op deze link om de video te bekijken van deze snoek.

4/10/2021 Wing roofvissen op Baars.

Na paar keren blanken op snoekbaars vandaag prachtig weer met een lekker zonnetje dus proberen of de grote baarzen al aan de kant zitten . Aangekomen om 14:00 gevist tot aasvissen op waren.

Gevist met een dobber van 5 gram en aasvisje de eerste worp voor ik het doorhad was de dobber al weg aanslaan mis 😤 .

Gelijk weer een nieuw visje eraan binnen 10 sec dobber weer weg aanslaan hangen eerste dikke 40 plusser baars wat vechten die baarzen lekker hard en zo ging het aan de lopende band had maar 12 visjes bij die waren dus echt mum van tijd op uiteindelijk 9 dikke baarzen weten te vangen en paar missers .

Nu weet ik uit ervaring dat op deze plek dit elke dag zo is een maand lang dus dat word vaak baarzen .

Roofvissen verslagen . september 2021

 

Waalwijk / snoekbaarzen Wing 7-9-2021

Nu de palingvangsten helemaal laten afweten meer gericht op de snoekbaars wezen vissen op me favorieten plek de zomerdijk in Waalwijk .
Van 21:00 tot 00:00 gevist in totaal 5 aanbeten gehad waarvan drie weten te verzilveren twee mooi aan de maat en een kleine die moest nog wat groeien .
Groetjes : Wing Aas kunst Aas doodaas.

 

Roofvissen verslag Augustus 2021 

24-8-2021
Na aantal keren met teruglopende palingvangsten op de bergse Maas gisteren een avond/nacht met een nul .
Denk dat de paling seizoen op de bergse Maas ten einde is 3 uurtjes vissen  2x beet gehad .
Van de week nog eens op de Waal proberen denk dat ze daar nog wel te vangen zijn ik laat u het weten hopelijk met een vangstbericht in plaats van een visbericht .
 Groetjes : Wing

Roofvissen verslagen juli 2021

Paling vissen Wing de Maas 23/7/2021

Eindelijk is het waterstand weer naar normaal naar de Maas met een bak pieren aangekomen om 22:30 zag het er goed uit en prachtig weer .
Direct na het ingooien van me eerste hengel al een mooie beet deze niet weten te verzilveren maar dat heeft al goede hoop .
Zo is het hele avond gegaan soms twee hengels tegelijk beet .
Uiteindelijk gestopt met vissen om 3:30 de vangst was 14 palingen en zekers dubbel zoveel missers .
Eindelijk weer keer een avond met veel actie en voldaan naar huis

 Aas wormen Groetjes : Wing

Roof vissen Jack Michael  Rotterdam West Coolhaven  21/7/2021

Jack zij Michael gaan we weer eens samen vissen op roofvissen ? Ja oké leuk man . zo gezegd zo gedaan . Op de River de Maas is het natuurlijk op het moment helemaal niks met al dat donkeren water en dat vuil. Dus voor een binnen haven gekozen waar ik wel eens meer gevist heb, en Michael van de week een mooie baars ving. Af gesproken rond 18,00 . ik was er eerder dus al vast gaan dropshoten. Even  later kwam Michael ook .  En dan breek me top van me dropshot hengel ook nog. Nee niet van een vis maar ik bleef ergens achter hangen en toen zij die doei. 

Dus de Chads hengel  er maar bij gepakt en vissen maar.  Heerlijk weer trouwens en je zag beste wel wat vissers die aan het vissen waren .

Op Roofvis Karper en Palingvissen. We liepen de kaden helemaal langst tot aan delfts Haven toe.  En eindelijk na bijna 3 uurtjes vissen kreeg ik me eerste aan beet van de avond . Helaas niet hangen ,we vervolgen de weg verder , en gingen rond kwart over 10 terug naar de Cool Haven zelf. Al de andere vissers waren al weg , maar wij nog niet , want we wilden vis. 

Helaas tegen 23 uur zijn we er mee gestopt even samen nog na zitten praten ,en toen maar naar huis gegaan . Weer geen vis dus. 

Aas Chads pluggen .

Palling vissen op de Maas  Wing 13-7-2021 
Dat de vangsten van tong nog steeds zo wisselvallig is durven we toch nog niet aan om naar Rotterdam te rijden vanwege de lange rit .
Dan maar weer palingen aan de Maas met zijn drieën op ons vertrouwde plek waar we altijd wel paar vangen aangekomen om 22:15 tot zekers 23:00 op onze eerste paling moeten wachtten deze was tevens ook de grootste tot nu toe van het seizoen wat een monster zeg . Toen het begon te stromen kwam de paling ook wat los maar het was ondertussen alweer 1 uur geworden tot 2 uur door gevist en 5 palingen erbij gevangen in totaal 6 met drie man nou ik kan u vertellen dat dit slecht is voor deze plek en tijd van het jaar .
Maar we klagen niet hoor lekker gevist en wat gevangen .

Groetjes : Wing

Drop Shot /snoekbaars vissen Jack 11/7/2021. Cool haven Rotterdam 

ja wat ging ik doen roofvissen op de fint of toch maar eens de havens van Rotterdam belagen ,het laste dus. en voor deel is dat het niet zo ver rijden is . en op zondag kan je gratis parkeren . ja je hoort het goed gratis parkeren in Rotterdam . rond 15 uur was ik er eerst een tijdje met de drop shot hengel aan de slag en later met schads aan de slag voor snoekbaars. eerst de kantjes aflopen dacht ik , maar na een uurtje kreeg ik me eerst aanbeet , mis helaas . na ander half uur ging ik op de snoekbaars , een shads voor zien met een Grondel van plastic . boem een half uur laten wat een knal zeg , en even later alles er af ik denk zelf snoek geweest. ik zag aan de over kant een karper vissers zitten en dacht ik gaat daar eens een pratje maken met die persoon. voor dat ik er heen

ging kwam ik een wel bekenden roofvisser tegen die ik vaak op de youtube kanaal tegen komt. ze naam is me even ontschoten helaas, denk de leeftijd haha. maar goed ,hij zij daar moet je wezen , ja en dat neem je altijd aan. hij had gelijk na me 2 gooi raak Baarsje . en die viel net dat ik hem wilden pakken er af. toch maar even naar die karper visser toe.  we raakten aan de praat en het is bijna niet te geloven we konden elkaar van vroeger voor al van de hengelsport winkel Fenger in Rotterdam .

 

Een tijdje zitten praten met elkaar over vroeger en wie er nog op karper visten . even later kwam ze maat ook nog die ging ook op Roofvis en die ving een mooie baars met worm. na een uur gepraat te hebben en af en toe dat ik verder ging met vissen heb ik geen beet meer gehad. met die persoon waar ik een tijdje mee heb gesproken even onze nummers uit gewisseld , en de contact is er . helaas heb die niks gevangen zij die  en vandaag ging ie weer. 

 

Aas shads Delta visjes  Jack 

 

 

 

Roofvissen Juni 2021

De Waal 25-6-2021

 

Met me broer richting de Waal om de paling en snoekbaars te belagen .

Aangekomen om 22:15 hengels opgetuigd kom ik erachter bovenstuk vergeten van me driepoot 🥵deze is geen overbodige luxe op deze plek maar ja ben niet voor één gat te vangen zie foto .

Zoals gewend van deze superplek vanaf de eerste worp om de 10-15 min beet op de paling tot 3 uur gevist met 13 palingen als gevolg .

Op deze plek bijt de paling echt superhard met 80% een losser wat wel soms frustrerend is .

De snoekbaars liet het vandaag compleet afweten bij me broer na twee uurtjes gaf die het op en ging ook palingen hij had er 4 in de laatste uurtje vissen .

Roofvissen Michael Havens Rotterdam. 19/6/2021

Hij jack zeevissen heb ik al een tijdje niet gedaan, hoe wel van de week nog in IJmuiden geweest op zeebaars dat was 3 keer helaas niks. het roofvissen op snoekbaars heb mijn in ze greep moet ik zeggen.

gisteren had ik er 3 te pakken 2 hele mooie en de ander was wat aan de kleine kant . dus dit blijf ik nog wel even doen, en soms tussen door op zeebaars.

Groetjes Michael Aas shads.

17/6/2021 Wing Paling Snoekbaars

Na afraden  van Jack om naar Rotterdam te rijden  vanwege slechtte vangsten besloten ik om de paling en snoekbaars te gaan belagen dichtbij thuis .

Enkele keren nachts gevist aan de Maas is maar 15 min rijden voor ons met verschillende resultaten maar over het algemeen kan ik zeggen dat de paling echt los is 4 uurtjes vissen met 5 tot 10 palingen is normaal .

De snoekbaars is ook top avonden aan de Maas met 3 vissen is ook heel gewoon .

Maar de verschillen in aantallen aan de Waal is echt een ander verhaal daar haal je met gemak het dubbele wat we doen aan de Maas maar ja dat is dus meteen ook weer 45 min rijden .

Lekker dichtbij geregeld vis en ons verslaving wat gestild zeer tevreden over de vangsten laatste tijd nu maar wachtten op de tong .

 

 

Groetjes Wing 

Roofvissen Jack Marcel Bergschenhoek /6/6/2021

Het was weer een tijd geleden dat ik op Roofvis heb gevist . zeker met Marcel/Emmer . afgesproken om 10/30 toen ik aan kwam stond die al te wachten.

en toen ik in het water keek dacht ik ik denk dat het niet veel gaat worden zo vandaag. zon wind uit het noorden en heel helder water , ook nog eens. en dat met de zon licht er bij ja dat gaat vaak niet samen. 

 

Maar als je helemaal niet gaat vang je niks toch. na een half uur gooien veel draad alg op de haken. ook niet goed vind ik. verkassen naar de volgenden stek , en eerst een karper spotten die alleen zwom.

de volgenden stek niet echt helder water moet ik zeggen . hier kan het zo maar gebeuren dacht ik. maar ook hier helemaal niks te vangen na een half uur te hebben gegooid. eerst wat eten en drinken in het heerlijk zon licht.

even later wezen proberen om baars te vangen , waar we waren beland . ook helemaal niks. je ziet ook helemaal geen vis bijna kringen bellen jagen niks. 

ook de volgenden stek werd niks . rond half 2 zijn we gestopt er mee geen enkel aanbeet gezien.

maar goed dat is vissen , de volgenden keer gaan we er weer voor. 

Aas blinkers pluggen Lepel Jack Marcel . 

Roofvissen Mei 2021

De Waal 29-5
Seizoen voor roofvis weer open dus moest er op snoekbaars worden gevist .
Allereerst zullen we toch wat voorntjes moeten vangen die als aas moesten dienen nou dat viel nog niet mee om er paar bij elkaar te sprokkelen .
Rond de 21:00 richting de Waal samen met me oudere broer dat is een echte snoekbaars visser als die er geen vangt zitten ze er niet .

 

Aangekomen vol goede moet ga ik op de paling en me broer richting de kribhoofd op snoekbaars ondertussen dat ik me hengels klaarmaak drilt hij de eerste snoekbaars van -/+ 50cm al binnen .
Het was nog best vroeg voor paling dus moest ik nog effe geduld hebben en genieten van de zonsondergang.

 

Ondertussen gaat me broer vrolijk door met het vangen van zijn snoekbaarzen.
De eindstand om 1:30 de paling liet het wat afweten vond ik vandaag had er maar 5 eentje had afmetingen anaconda bereikt wat een beest zeg flink hissen snel onthaakt  doei .
Snoekbaars was stukken beter 8 stuks en drie lossers en een dikke snoek .
Heerlijk weer en goede vangst was het maar elke dag zo .

Groetjes : Wing

 

Roofvissen Michael 29/5/2021 Rotterdam

En het mocht  vandaag weer roofvissen ,het seizoen is weer open. En dat is weer even wat anders dan het zeevissen . Afgelopen seizoen beëindigen ik met een paar mooie snoeken nog .

en het was super mooie weer trouwens vandaag , na wat aanbeet  heb gevoelt was het raak mijn eerste roofvis een baars. 

De rest viel het stil tot daar in eens boem hangen snoekbaars mooie vis zeg. en weer vrolijken mensen en ik super vrolijk en 2 vis soorten een prima beging van een mooie roofvissen seizoen gaat ik van uit.

Aas Chads Michael. 

Wing 17-5-2021 De waal / Gorinchem

Mooi weer en een kilo dauwpieren in de koelkast wat doe je dan ? Juist dan gaan we palingen
Met zijn drieën om 20:30 richting de Waal gereden om de paling te belagen aangekomen plek uitgezocht waar we met zijn drieën naast elkaar konden zitten want er moet natuurlijk ook wat gekletst worden  .


Nou van dat laatste is er niet veel terecht gekomen meteen vanaf de eerste worp flinke doorbuigers op de toppen .


De ene na de andere paling diende zich aan het begon op werken te             

  lijken met twee hengels  .
       

              Me broer ving nog een mooie     snoekbaars van 60 cm tussen de palingen door gewoon op de dauw                                                                                                                                              pieren                                                                                                                         
             Om 2:00 begon het te regen dit was dan ook de reden om te stoppen en   huis waard te gaan         


Aantallen bij elkaar niet geteld maar we hadden zekers met zijn drieën dik in de 50 palingen ikzelf had er al 20 en me broer en neef zekers evenveel kwam  aantallen .


Wat me opviel dat de paling na het vrijlaten meteen onder de stenen schoten en daar bleven liggen langs de kant mooi om dat te zien .
Groetjes Wing

Roofvissenverslag Maart 2021

De laatste dag Roofvissen , met dood Aas Jack 31/3/2021

Wat ging ik doen Zeevissen of toch Roofvissen op de laste dag van Maart? ik had even gebeld met Frank die vis altijd bij Sluisje dijk even vragen of het zeevissen nog wat is. Nee dus alleen maar bot . dus de beslissing genomen om dan maar met dat super mooie weer , maar te gaan Roofvissen met dood aas en  karper vissen met 1 hengel.

ja ik begrijp de mensen die met dat mooie weer moeten werken. en  ik heb zelf die tijd ook gehad dat ik dacht, verdorie met dit weer had ik wel graag willen vissen . maar daar is een einden aan gekomen . 

 

ik had een vaste hengel bij me om als het Roofvissen niks woord of het karper vissen dan maar kijken of ik wat witvis kon vangen . 

 

om 11 uur in de ochtend lag alles op ze plaats . geen wind alleen zon en nog eens zon . heerlijk dat wel maar ik houd toch echt van wat wind op het water . na regelmatig mijn snoek aas verplaats te hebben helemaal niks, ook op me karper hengel .

dus na zo 2 uurtjes met dood aas gevist te hebben maar mijn vaste stok gepakt en de snoek hengel in gepakt.  ik wilden toch echt wat vangen vandaag , brasem Vooren maak me niet uit dacht ik. he er steek wat wind op nu , dat is mooi . 

 

En even later zag ik mijn lijntje met doden maden naar de diepten verdwijn . yes een mooi dikke ruis Voorne   Eindelijk vis , even later ging het lopen . niet echt wild  maar  uiteindelijk 3 mooie voorns te pakken nog. 

 

Aas bollies Dood aas een steenbolk en maden Jack.

Roofvissen Michael Barendrecht 25/3/2021

Hoi allemaal weer wezen snoeken met wel minder succes dan de dagen er voor. ik moest hard werken voor een vis te vangen, maar het is weer gelukt op de Chad.

ik heb wat foto's gemaakt van de snoeken. het seizoen zit er bijna op en dan maar weer zeevissen. 

18/3/2021 Roofvissen Snoek Michael Barendrecht 

Hey Collega  vissers vaak gaat ik zeevissen , maar dat is op het moment niet echt best nog. dus eens op snoek gaan vissen . en dat was gelijk succes vol de eerste dag. ik had er liefs 6 op een dag. niet echt groot de grootste was 74 cm. de volgenden dag ook weer geweest en toen geen vis kunnen vangen . wat een verschil is toch de een dag op de andere dag. 

Aas Chads  

Roofvissen Jack/24/3/2021 Bergschenhoek

het was zo mooie weer zeg ,en ik dacht jack gaat een paar uurtjes jongen. het zag er allemaal mooie uit de wind stond zuidwest dus had er veel vertrouwen in. maar na een anderhalf uur staan gooien had ik nog geen beet gezien helaas. nog een uurtje dan ben ik het wel zat hoor dacht ik.

dus even een ondiep sloot proberen , want ze zijn klaar voor de paai de roofvissen , en als je er 1 vang kan het zo maar meer vis opleveren . ze liggen bij elkaar dan namelijk. maar na een uur weer er na nog helemaal niks ,echt niks. nog even het het seizoen voor de Roofvis ziet er op. dan maar weer zeevissen en karper vissen. 

Aas blinkers plug Jack. 

           Roofvissen Verslag Februari  2021

Karper sessie/ snoeken met dood aas/23/2/2021 Jack

wat een mooie dag vandaag weer om eens te gaan vissen. ik wilden met 1 hengel op karper en de andere hengel met dood aas gaan vissen. dus 2 kansen zeg ik maar. ik had voor die tijd wat gevoerd voor het karper vissen wat bollies en pellets. ik visten hier bij mijn in de buurt dus kon op de fiets. niet al te veel mee nemen en dat ging best. rond 10 uur lag mijn hengels met de lijnen in het water 

 

met de dood aas hengel een doper er onder  en een kleine wijting die ik nog had in de vriezer, legden ik om het half uur op een andere stek zo dat ik de snoek ging op zoeken. de karper hengel deed ik om het uur ergens anders te liggen om toch alles waar ik gevoerd had ook af te vissen. Hugo die kwam ook nog even vissen op snoek, maar bij de eerste worp liep ze kunst aas al vast. gelukkig voor hem kreeg die het los. Hugo deed er iets anders aan en ook die liep vast , nu was die ze kunst aas kwijt ge raakt helaas.  dan maar met drijvend aas zij die. helaas niks voor hem.

 

Hugo was het na een uurtje vissen al goed zat en ze moeder kwam hem ophalen. ik ging nog ruim een ander half uur door. zo daar sprong een karper het water uit zag ik . en even later nog 1 ,dus ze zitten er wel dan en best actief . maar na een uur heb ik me karper hengel in gepakt en niks dus. met me dood aas ging ik nog even door een half uur , wat slepen met de dood aas. net zo als vroeger hadden we geen levenden vissen meer gingen we met de doden visjes slepen.  maar helaas ook niks met het dood aas.

 

Aas kleine wijting als dood aas en bollies, jack. ps snel weer eens zeevissen.

Roofvissen Jack/Peter 20/2/2021 DE Swets' Berkel Delf Rotterdam

ik ben vroeg bij je zij peter tegen me, ja oké waar om dan ? ik wil voor dat de zon op komt kijken of we dan beter gaan vangen. hij heb wel een punt soms doet de roofvissen net voor de zon op komt het heel goed . net als de zon onder gaat . we gaan het zien dan. ik was al snel aan het vissen, eerst met een plug , maar heb me plug toch maar gauw in geruild voor een blinker met een visje er achter . ik wilden kijken of ik wat baars kon vangen hier zo . en peter die had een Chads  er aan hangen. inmiddels kwam het leven op het water en om ons heen tot leven .

 

Maar naar een uur nog geen stootje gehad allebei , helaas niks gevangen . dus verkassen richting delft de Schie . hier ook van alles geprobeerd zonder maar een stootje te krijgen weer. even later de volgenden stek het noorden kanaal Rotterdam. hier vang je wel eens een baarsje of baars of snoek. we waren niet alleen 2 jongens in de bellie boot  waren daar ook aan het vissen op snoek .

 

ook een boot lag er in de buurt. na velen uurtjes gegooid te hebben echt geen aanbeet gehad.  later even met de jongens gepraat met die Bellie boot of hun wat hebben gevangen . helaas die jongens ook niks gezien. dus een vis lozen dag voor ons. volgenden keer beter dan maar toch.

 

Aas Chads blinker en plug.

 

 

 

 

Een mooie zon op komst in Februari maar wel een vis lozen ochtend helaas. 

19/2/2021 Roofvissen Jack.

Schaatsen weer in het vet en dag ijs pret. Dus ik ging weer lekker vissen op een vergeten snoek water bij mijn in de buurt, waar eigelijk alleen al jaren lang op karper woord gevist. Nu om deze tijd niet, en ik weet dat ze er zitten hier zo. Heb hier al zo lang op karper gevist en ving ook al snoek op de bollies. 

 

Dus lekker een paar uurtjes gooien met dit super mooie weer. Maar na een anderhalf uur gegooid te hebben nog geen beet gehad. In pakken en naar een andere stek gegaan, op de route van mijn huis toe.

Hier ligt een mooi lang polder water, en lang gestrekt water. Na een half uur gooien raak op me blikertje met een heel klein visje er aan, en die trok toch de aandacht van een snoekje van net 50 cm. 

 

Die snoek had hem goed te pakken, zelfs de tang moest er aan de pas komen. Even een paar fotos voor de site en voor me zelf. Ik liep het water nog even af op de terug weg met een andere blikertje op de lijn. 

 

Helaas niks meer gezien daar na.  Dus Naar huis toe naar de koffie, en morgen dan maar samen met me maat peter afgesproken om te gaan roofvissen. Afgesproken om 7 uur in de ochtend om dat we net voor zon opkomst het eens willen proberen.

En natuurlijk komt het verslag weer op deze site te staan. 

Aas blinkertjes jack

Snoekbaars vissen De Maas

Rotterdam 11/2/2021 Jack

ik wilden toch ondanks deze kou weer even er op uit om te gaan vissen, op Roofvis dan wel want dan ben je Actief bezig. maar waar want hier ligt alles dicht ? maar ik had even rond gebeld naar vrienden en die zijden jack de maas die ligt gewoon open met die scheepvaart. ja dat is waar dus even google waar ik het best heen kon gaan. en jawel de Esh    waar ik wel meer ben geweest , en het was me toch heerlijk weer zeg wauw. ik was niet alleen er stonden er nog 2 te vissen , en 1 had een mooie baars te pakken. 

 

En deze heren wisten de steken wel hoor, en ze hebben mijn even uit gelegd waar ik het besten kon gooien en hoe. even later zag ik dat 1 van de heren nog een mooie snoekbaars ving. en ik ving het eerste uur nog niks . maar ik wilden nog een uurtje door gaan. boem ja dat is raak snoekbaars kan niet anders, wat een aanbeet zeg. shit alles af zeg heb ik weer , na het vragen aan de heren hoe dat kon zijden ze je moet erg hard drillen daar zo. ja weet ik veel er liggen namelijk rotsblokjes onder water.

 

ik keek naar mijn lijn en zag inderdaad dat mijn lijn afgescheurd was. dus een voorslag er aan gedaan zo 6 meter lang. en ja dan zie dat je weer geen beet krijg natuurlijk weer. de heren waren ergens anders heen gegaan en ik vond het best zo, en dacht gaat naar huis toe. maar ik heb toch weer wat geleerd hier zo met het vissen .

Aas Chads pluggen Jack

 

Roofvissen januari 2021

23/01/2021 Snoeken team Roofvissen Lansingerland

 

En de volgenden sessie waren we nu met ze vieren zelfs. Jack Floyd Hugo Ragnar. we gingen naar Rotterdam/Schiebroek om het daar eens te proberen om weer eens een vis te vangen. het is allemaal niet beste de laste weken, voor al de snoek hier in de buurt niet. ze kunnen de klappen van de zweep wel vaak. maar als je helemaal niet gaat dan weet je dan vang je helemaal niks. het was vrij rustig weer soms kwam de zon er zelfs even bij. haast geen wind dus heerlijk. Hugo had een mooie nieuw hengel, en een super mooi schepnet, het schepnet was van rubber dus top. na een ruim een uur gooien hadden we nog geen aanbeet gehad.

 

wel een plug minder voor mijn helaas. ik zat vast, ook dat kan gebeuren. hup de auto weer in en daar gingen we naar Berkel toe om naar de zweth  te gaan. dat is een mooi diep water en ook ligt er een mooie sluisje en wat polder water  wat er om heen.

 

terwijl de jongens al aan het gooien waren stond ik nog eerst met een dame te praten, zij was aan het hard lopen richting Bergschenhoek waar wij vandaan komen. het ging over voetbal deze dame was trainer bij de club waar ik ook trainingen geeft. BVBC. zij deed de meisjes. ik kon ze eigenlijk helemaal niet. ik zij je krijg van me een kopje koffie van me als ik je tegen komt. oké jij ook van mijn. ik zij ja ik haalt het wel uit de bestuurskamer dat is gratis, ze moest echt lachen en ik ook. 

 

na wat gegooid te hebben ,vonden jongens dat water toch nog te groot en erg diep. dus meer naar het polder water gelopen om daar het eens te proberen. ook was er een meden vissers aan het snoeken, helaas had die ook nog niks gevangen.  ruim 3 kwartier bezig geweest en nog geen beet gehad. in pakken en na de volgenden stek dan maar weer. je weet snoeken is zoeken. we gingen naar de jongens de favorieten snoek stek toe. zullen we daar dan eens een snoek vangen?

 

toen we aan kwamen zij ik tegen de jongens het water hier is te helder gaat hem niet worden. de jongens gaven  het niet op en ik ook niet. ik ben wat verder van hun weg gegaan  naar zo een tocht liep daar zo heen en ik vond dat dat dit er veel beter uit zag.

 

en ik kreeg gelijk met mijn grote baars plug ving ik eindelijk weer eens een snoekje van rond de 60 cm. even de jongens geroep. Floyd wilden de kieuw greep even proberen, om dat deze snoek toch niet echt groot was. en het ging goed trouwens, deze snoek gaf best wel sport ging echt door me slip heen zelfs. even later wat foto's gemaakt en de snoek weer ze vrijheid geven.

Aas pluggen Chads blinker.

 

mooie foto van het roofvissen Team Lansingerland

 

 

van Links naar Recht  Floyd Ragnar Jack Hugo

14/01/2021 snoeken jack

 

ja ik wist het nog niet of ik ging zeevissen of toch maar gaat snoeken. wat ik wel wist ik wilden gaan vissen vandaag. toch even een kennis gebeld of het nog wat was het zeevissen in Rotterdam. nee jack het is baar en boos daar zo. goed we gaan snoeken dacht ik dan maar.

 

bij mijn in de buurt had ik me me zelf gezegd. rond 11 uur me eerste worp, en een uur later nog niks , 2 uur later nog niks. nog een half uur dan maar nog, maar ook in dat half uur geen stootje je gehad. ook een slechte wind richting uit het oosten tot noord oosten. helaas weer niks gevangen vandaag. volgenden keer weer beter hopen we maar.

Aas pluggen Jack  

Roofvissen sessie Jack Ragnar Floyd 10/01/2021 De Schie Rotterdam/Delft

 

Hugo die stuurden me van de week een bericht of ik weer wilden gaan vissen met hun. ja hoor is prima zondag dan graag want ik moest live op internet een rock programma beluisteren. dus 10 uur tot 13 uur dan. maar later kreeg ik van hem een app terug dat die zelf niet mee kon.

 

ze ouders hadden andere afspraken al gemaakt. dus samen met Ragnar dan. die app me weer of er een vriend van hem mee kon  vissen . prima jongen is goed. die zondag ochtend lag er ijs helaas in de vaarten en Sloten. dus naar het grote water toe de Schie  in delft. toen we daar aankwamen lag er in de binnen haventjes ook een dun laagje ijs. maar op de Schie zelf niet.  aan de overkant van het haventje waren er ook 2 vissers bezig

 

 

met dood aas aan het vissen. wij gingen met Chads en wat kleiner aas aan de slag. heerlijk weer was het de zon was er ook bij en geen wind. maar mijn gevoel zij dit woord hem vandaag niet jack. waar om dan er zijn 2 nachtvorsten geweest dus het water is kouder geworden waar de vis dan vaak niet goed doet. ze verbranden minder dus hebben ze niet echt een eetlust.

 

toch kreeg ik een paar tikjes op me kunst worm, dat voelden ik best goed op me gevlochten lijn. ook bij Floyd was dat het geval. maar het werd niks hier zo. we zijn terug gereden richting Rotterdam en op de Schie bij zo gemaal nog even geprobeerd. ook helemaal niks. we gingen verder terug naar een slot toe die we tijdens de heen weg tegen kwamen. het was er vrij ondiep de zon stond er nu goed op om het water een beetje op te warmen.

 

na zo 3 kwartier bezig te zijn geweest met van alles en nog wat, kregen we geen stootje. spullen in gepakt en naar huis toen. de jongens zijn zelf nog ergens in hun buurt gaan vissen maar zonder resultaat ook horden ik later van hun. misschien volgenden week weer en dan richting Berkel de zweth die sluit aan op de Schie.   

Aas pluggen blinkers Chads   

Roofvissen verslag 2020

Roofvissen op snoek met 2 kinderen sessie 2 Jack Ragnar Hugo 30/12/2020

 

Jack gaan we weer een keer vissen vroegen de jongens uit mijn voetbal Team. jan prima jongens. Hugo was al deze week ook al wezen vissen op snoek en had al een mooie gevangen. om 11 uur afgesproken met de jongens, we gingen naar Berkel toe waar toch wel veel snoek zit. maar nu nog zien te vangen natuurlijk.

 

er stond nog iemand te vissen en die had er al 2 gevangen die ochtend. dus hadden we er vertrouwen in , de regen was ook weer een plaag maar wij zijn bikkels en laten onze dag niet zo maar verpesten. al gauw had ik beet de snoek ging er als een haas van door, mis dus voor mijn. hoppa Hugo had beet en wat een sport zeg, even later heb iemand de snoek van Hugo uit het water getild, dat was

 

die jongen knul die ook stond te vissen. even schatten hoe lang zal die zijn? ik zij 65 cm die jongen zij ik denk 67 cm. we hadden het dus niet goed. toch nog 72 cm is de vis. en wat een mooi vis zeg geweldig. wat later zijn we verder gegaan naar de sloten van een uitloper van de grote plas. en er waren best aardig snoek vissers te zien vandaag. helaas leverden dit  niks op.

 

dus zijn we gegaan naar hun stek waar ze best wel eens een snoek vangen. ik had tegen de jongens gezegd daar gaat ik met dood aas vissen, ik had nog wat steenbolken in de vriezer die ik van morgen er uit had gehaald.  snel kreeg Hugo beet en ook Ragnar helaas was het steeds mis. ik met mijn dood aas toen ik dat wilden verplaatsen draaiden een snoek van weg. helaas niks gevangen wel veel lol en geen regen meer. de volgenden sessie staan gepland op zondag dan op snoekbaars en dan in Rotterdam.

 

Aas dood Aas pluggen Chads Jack Hugo Ragnar  

Roofvissen op Snoek ,Met 2 kinderen 19/12/2020 

ik geef aan de jeugd op woensdag avond Trainingen  voor de voetbal. nu lopen er een paar jongens in die ook graag vissen zo als ik. het liefst op snoek. zullen we een keer vissen Trainer, ja is goed jongens dus vandaag afgesproken want de jongens gingen op vakantie en daar gaan  ook vissen. afgesproken dat ik ze op pak bij 1 van hun om 11 van morgen. er stond best een sterken wind uit het zuidwesten kracht 4 tot 5 zelfs. maar de jongens hadden zich goed aangekleed net zo als ik.

 

de eerste vaart waren we gingen werpen was vlak bij de sportvelden waar deze jongens hun balletje trapt. helaas na 3 kwartier helemaal niks ,al dacht Ragnar   dat hij wel wat voelden ,maar helaas. de spullen gepakt en naar de volgenden stek toe. daar weet ik van dat er mooie snoeken zitten, en zelfs snoekbaars. maar ook daar vingen we niks. op naar de volgenden stek dan maar. ik zij tegen de jongens hier heb ik wel een snoek van 105 gevangen. waar ik trost  mijn video die we toen gemaakt hadden en op you tube staat liet zien.

 

even eerst wat gegeten en drinken voor we verder gingen. wouw wat een wind staat hier zeg en super koud. Hugo vroeg jack zullen we naar de plek gaan waar wij onze snoeken hebben gevangen.  ja jongen prima is julie dag . na een paar minuten rijden met de auto waren we er . een echte snoek slootje je ruik de snoek gewoon hier zo. boem op Ragnar ze hengel, en helaas werd ze aas gemist. jammer even later bij Hugo en elke keer zag je een snoek jagen ,de visje sprongen weg , die moeten we vangen zij ik tegen de jongens. boem op mijn plug ja hangen dacht ik ? nee dus  helaas de snoek schoot er snel weer van af. het ging nog even regen ook, dat kon er nog bij zeg.

 

Hugo deed er een kunst snoekje aan, en nog geen 3 worpen boem hangen voor hem, een snoekje met een snoek, wat een super mooie vis zeg, de vis tikten 74 cm aan. ik heb de vis met de kieuw  greep gepakt. je zag de ogen van Hugo hoe blij die was, en wij ook helaas heb Hugo de kieuw greep nog niet echt onder controle  , maar dat komt vast en zeker goed Hugo. mijn is opgevallen dat deze jongen vissers echt en dan echt zo gemotiveerd zijn om te vissen. ze bleven echt vissen en niet even dat achter elkaar aan rennen , en echt leergierig zag ik wel. na de vakantie nog een keer boys?

 

en ik gaat ook met een andere team lid onze keeper zeevissen in de kerst vakantie.  jongens bedankt voor de vis les.

Aas pluggen blinker Chads Jack Hugo Ragnar .

24/11/2020 Bergschenhoek Jack

Het werd weer eens tijd om te gaan roofvissen in plaats te gaan zeevissen. 1 hengel zat ik met dood aas onder de dobber. nog  een hengel dan met kunst aas. ik wilden 2 kansen maken en ook Active vissen. rond 11 uur was ik bij het water waar het moest gebeuren. het weer zat mee bewolkt een windje uit het zuidwesten en niet te koud. maar je weet het zeg niks.

 

onder mijn dobber had ik als aas een steenbolk hangen, die had ik toen mee genomen van het zeevissen, en in de vriezer gedaan. 4 stuks had ik er bij me. vlak bij me dobber die ik goed in de gaten houden gooiden ik met een blinker, ook had ik me net bij me ,want deze kant was nogal hoog om ze met de hand te pakken. na een half uurtje nog niks te zien.

 

even mijn dood aas hengel richting de afsterven  waterlelies gegooid kijken of ze daar wilden toe slaan. he zit ik nu vast met me blinkertje of vis? yes vis ik voel dat die nu aan het vechten is. na een dril van een 3 minuut lag er een mooie snoek in me net.

 

zo lekker hoor jack dacht ik. he de haak is al los. de snoek was 60 cm  groot, even gauw een paar foto's en dan mag hij of zij weer terug. nog even ruim een half uur door gegaan hier zo, en later verkast naar een ander water. helaas deze dag ving ik na die leuke snoek niks meer. 

Een vrijdag weer zeevissen en volgenden week ook maar weer gaan Roofvissen. even wat afwisseling in het vissen.

Aas blinker Kunst Aas dood Aas , jack

Roofvissen/ op snoek 10/11/2020 Ragnar 

hoi Jack ik ben wezen snoeken met vrienden van me. ik had een mooie snoek van net 60 cm op een blinker.

Groetjes Ragar 

Aas blinker .

24/10/2020 Forellen vissen Ted

Hoi je weet jack dat ik al een keer geweest ben op zo Forellen put met me zoon samen. de vorige keer was het niet veel toen. maar was super leuk en weer eens wat anders dan wijting of bolk. dus gisteren weer gegaan. en dit keer liep het gewoon erg goed voor ons. heerlijk gevangen samen en een paar mee genomen naar huis voor in de pan. ik had er 10 me zoon ook. dus volgenden keer maar weer gaan doen. 

Aas vlieg kunst aas. Ted

PS zelf ben ik ook nog geweest op Roofvissen op 22?10/2020 helaas niks.

Aas pluggen

 

23/10/2020 Roofvissen peter

hoi het was weer zo ver jack. heerlijk wezen vissen . en het ging weer lekker zeg. een paar leuke baarzen tot aan de 40 cm aan toe.

wat een leuke sport is dat ook. en toen ik de laste keer in gooiden boem keihard  op me hengel en ik dacht dit is geen baars. en ik had gelijk een leuke snoekbaars van net 50 cm. en dit keer heb ik een leuke foto er van. tot de volgenden keer hoop ik. 

Peter Aas kunst aas.

16/10/2020 Roofvissen peter.

hoi jack ik was het even vergeten jouw te informeren over het vissen. ik ben nu al een baar keer wezen vissen op snoekbaars, en ik moet zeggen niet zonder succes jack. gisteren middag had ik er weer 4 stuks. niet echt groot tussen de 45 cm en 55 cm maar wat leuk om te doen. plus een snoek. als ik volgenden week weer gaat hoor je van me. groetjes Peter volgenden keer doe ik er een foto bij .

aas schads

31/8/2020 Roofvissen peter.

hey jack en andere vissers,ik heb een nieuwe stek gevonden die ik nog even voor me zelf houd. ben er al een paar keer geweest ,en leuk gevangen. en maandag er ook nog geweest en ik kreeg me een klap op me hengel zeg. een mooie snoekbaars van 65 cm was de klos. erg veel sport gehad . ik hoop als ik de volgenden keer weer gaat, en als ik vang leuke foto,s met julie te delen. 

groetjes peter. aas schads 

18/8/2020 Roofvissen jack Peter De Esch in Rotterdam

 

met peter afgesproken om te gaan roofvissen, en wel in die mooie stad Rotterdam. rond half 12 ben ik bij zij ik. toen ik zijn richting ging regenden het even flik door. peter heb vakantie dus er staan nog wel wat sessie gepland met hem.

 

De Esch ligt in Rotterdam een mooie River  en tegen over het Feyenoord stadion. ik had hier wel eens meer gevist, en wat je hier kan verwachten is baars en snoekbaars en winden, op het kunst aas. en mogelijke zelfs snoek. we waren er rond 12 uur en de regen was gestopt de zon kwam er bij.

 

eerst wat stekken bij het strandje geprobeerd, maar helaas geen enkel aan beet. verder op gegaan op een strekdam zo in de vaargeul. er stonden nog wat vliegvissers te vissen en die hadden brasem en winden.

 

peter liep een paar keer flink vast. en ook hier geen aanbeet gehad. volgenden halte de van brienoordbrug . je raad het al ook geen aanbeet. er stond nog iemand te smijten met kunst aas, ook hij ving niks. er kwam een jongen knul er bij ,op de strekdam en die zij het is al een tijdje slecht.

 

hij vis daar veel. net toen ik en peter weg wilden gaan was het raak voor die jongen knul. mooie snoekbaars. helaas voor hem                                                         schiet de snoekbaars tussen de keien. dat was balen zeg. ik en peter                     

 

                                   hebben het toen wat dichter bij huis geprobeerd, ook dat leverden helaas niks op. 

                                                                                       dus een vis loze dag, weer er 1 bij.                                             

Aas kunst Aas Chads

16/8/2020 Peter roofvissen Delft hoi ik ben wezen vissen jack op baars snoekbaars. 

ik had 3 baarzen, en ik verspeelden nog een mooie snoek. helaas geen staaldraad er aan, dus het lijntje door, jammer was best een mooie zeg.

Aas kunst aas. 

Roofvissen Peter/24/7/2020

hoi allemaal gisteren avond nog even wezen vissen op Roofvis. in het beging liep het niet echt lekker, dus toch maar even eens een plug proberen die diep gaat, kijken of dat wat  woord. na 2 worpen boem hangen, wat zal het zijn snoek of snoekbaars ? in geen geval een baars daar is die te sterk voor. even later zag ik hem of haar yes snoekbaars en een mooie wauw. even meten precies 71 cm wat een mooie zeg. helaas daar na niks meer gevangen. maar mijn avond kon niet meer stuk  

Roofvissen Peter 18/7/2020 Rotterdam.

Gisteren geweest en vandaag nog een keer proberen dan onder een brug in de schaduw, kijken of er baars of snoek baars willen happen. de baars deed het aardig 5 stuks. later boem op me hengel zo dat voelt echt goed aan. even later zag ik dat het om een mooie snoekbaars ging. toen ik hem wilden pakken of haar ging mijn hart slag zo om hoog, ja vissen moet relaxt zijn , niet dus. ik wilden de vis bij ze kieuwen pakken, nee he schoot die los. ik had er echt de pest en en ben naar huis gegaan. ik zat te denken in de auto van hoe kan dit. heb er zelfs er slecht van geslapen. wat is vissen leuk toch he en wat een ontspanning ?

                     Peter Aas kunst Aas. 

Roofvissen Peter/17/7/2020 avond sessie.

hoi ik ging het eens in de avond proberen om baars of snoekbaars te vangen. in de Rotterdam, ik was er rond half 8, na een paar worpen was het raak een baarsje van net 20 cm. later op de avond ving ik er nog 2 bij. niet groot maar vis is vis. 

Peter Aas kunst Aas

Roofvissen Peter 5-7-2020  De Schie

hoi allemaal in een kort bericht van peter. zondag alleen gaan vissen op Roofvis. veel baars gevangen 5 stuks en nog een paar er af. was een leuke vis ochtend met best wel aardig weer, en lekker uit de wind. groetjes en vang ze allemaal.

Roofvissen Jack en Peter Rotterdam

peter wilden even een nieuwe nieuwe lijn uit proberen ,en ik zij ik gaat wel mee gaat ik dropshot vissen .  dus samen rond half 12 weg richting de Schie in Rotterdam. onder een brug geprobeerd eerst, en dat leverende geen vis op. ook niet met een worm op mijn dropshot helaas. wel veel baarsjes er achter aan zwemmen maar geen enkel aanbeet gehad. Dus op naar de volgenden stek. Schiedam daar wisten we nog een leuk water om misschien een visje te vangen.

 

na een half uur gooien pakten ik me spin hengel en ging achter de snoek aan. helaas ook dit leverden niks op. jack jack hoor ik in eens en ja wel vis, peter stond in eens met een mooie dikke baars in ze                                         

handen . het werk dus zij ik je nieuwe systeem yes wat leuk zeg.

 

even wat foto ,s gemaakt en de ouden rover mocht weer terug. ik ving niks helaas. even later na een drankje en wat fris te hebben gedronken, zijden we tegen elkaar zullen we naar Rozenburg gaan achter de fint aan. zo gezegd zo gedaan. voor dat verslag kan je het lezen onder zeevis verslagen.

Aas pluggen worm 

9-5-2020 

Hoi jack een kort verslag van mijn. ik was bij me thuis aan het 

karpervissen,en helaas geen karper maar toen ik ophaalden zat

er in eens een snoek aan. wauw wat een sport zeg 75 cm gewoon

op een bollie,die op de grond lag te wachten op een karper. werd dus

een snoek haha ook blij mee hoor.

groetjes Do

De laatste roofvis sessie van dit seizoen 31-03-2020

ik ging nog even een paar uurtjes roofvissen

het was mooi weer lekker warm, ik ging bij mijn in de slootjes.

ik kan kort zijn, geen enkel aanbeet gehad dus de laste dag 

helemaal niks, helaas. mei mogen we weer pas

wie weet zien we elkaar dan weer. jack Feijtel

19-3-2020 Roofvissen jack John

was een lange tijd geleden dat me maat John mee ging vissen.

door de corona uit braak was het super rustig op ze werk.

we zijn alle slootjes plasjes af gelopen die dag. 

helaas geen snoek of baars of snoekbaars te vangen dit keer.

 

echt van alles geprobeerd. was trouwens best druk wat het roofvissen betreft.

veel mensen zijn nu thuis en willen toch graag hun hobby doen.

ook onze meden vissers vingen niks.

Aas blinkers shad pluggen.

4.3. 2020 Rotterdam de Esch. Met dit mooie weer gaat jack niet thuis zitten maar er op uit, ik dacht eerst te gaan vissen op zee, maar ik had niet de tijd daar voor vandaag. Dus roofvissen. Er stond een                                                                         

west wind kracht 4.de zon was er bij heerlijk.   

 

Maar de roofvissen zo als snoekbaars, baars lieten zich niet zien. Ook onder de van Brienoord brug kreeg ik een aan beet. Helaas de vis hing niet. Maar ik werd later toch nog beloond met een roofblei. Ik wilden de vis pakken voor een foto maar dat ging helaas fout, net toen ik de vis wilden pakken schiet   schiet de haak los.   

Aas pluchen shads Jack                                                                                  

                                                                                           

 

 

 

 

25-02-2020 Roofvissen Jack Feijtel

ik wilden eerst naar de sportschool toe gaan, maar ik zag dat het een prima

dag ging worden vandaag. dus hengels gepakt en naar de waterkant toe. 

ik ging naar een oud watertje waar ik vroeger nogal veel gevist heb.

dit water loop allemaal door van de polders naar een rivier de rotte.

 rond half 12 gooiden ik me oude blinker richting over kant.

 

na een half uur

staan smijten geen enkel aanbeet. ik kreeg een bericht binnen van me vriend Leo.

hij had vis karper. zie het verslag van hem op mijn site. ik niks nog Leo.

dus maar eens een mooie grote plug er aan. yes na 4 worpen boem op mijn lichte spinhengel.

me hart ging sneller kloppen er van. wat zal het zijn? het beuk zo blijf diep snoekbaars soms?

even later ging de vis een paar keer flink door me slip.

geweldig als ik hem of haar niet verspeelt?

maar na 5 minuten zag ik een mooie dame van een snoek. yes binnen. meten net voor de

80 cm was zij. daar na ben ik nog een anderhalf uur door gegaan.

en ik ving nog een klei snoekbaars van 40 cm. helaas toen ik er foto van wilden maken. ging er wat fout.

Aas plug blinker.

 

 

 

21-2-2020 Roofvissen

het weer was best aardig zijden ze vandaag. dus ik er weer op uit

dan maar weer. ja op snoek, dan maar weer vandaag. mijn blinker werd gedoopt rond

half 12 ,en ik kwam Leo ook nog tegen .hij zat op ze Groote vriend karper .

Lees het korte verslag bij karper vissen, van Leo.

 

 

even later kwam me maat do met de kid ook even buurten, altijd gezellig natuurlijk.

ik zij tegen hem ik kom straks me brood op eten bij je thuis, is goed man.

dus zo rond half 1 ging ik naar hem toe. even lekker lullen onder een genot van koffie.

toen ik me brood op had en de heerlijke koffie ging ik bij hem in ze achtertuin ook even gooien.

natuurlijk met een blinker. bij me eerste gooi boem hangen snoek snoek riep ik naar do.

en do kwam achter ze bureau vandaan met ze dochtertje.

 

mooie man riep die

de snoek klapte er echt  op was zo mooi om te zien zeg. even later pakten ik de snoek.

zij zat goed vast zeg,en wat een mooie kleuren zeg op haar lichaam ,en dik zeg.

de snoek was 85 cm en ruim 4 kilo vol met kuit. do heb wat foto, gemaakt voor me.

later heb ik nog een paar keer het geprobeerd maar helaas het bleef bij deze mooie dame.

Groetjes jack Feijtel

mijn dag kon niet meer stuk.  Aas blinker plug.

  

19-2-2020 roofvissen.

Beste jack ik ben gisteren middag 3 uurtjes gaan vissen op Roofvis

ik kan kort zijn was helemaal niks ,echt niks er aan gehad helaas.

vond het wel leuk om jouw mijn bericht te delen,tot de volgenden keer

groetjes Bram

Aas pluggen blinkers

14-2-2020 Bleiswijk 

Gisteren wezen roofvissen ,heerlijk weer maar geen snoek of baars of snoekbaars gevangen

Wel een losser bij worp 7,misten hem.

Aas plugen blinker Groetjes Jos.

11-2-2020 roofvissen met jack.

beste bezoekers ik ben een paar uurtjes even wezen snoeken. er stond nog een nog een harden wind uit het zuidwesten

maar ik moest er gewoon weer even uit. ik was niet de alleen een mede, roofvisser van groot Rotterdam was het ook aan het proberen. ook Leo was op dat water aan het vissen. zo wel 1 hengel op karper en met dood aas op snoek. helaas Leo had niks. 

ik ving wel een snoek van net 45 cm op de ouderwetse blinker. was er toch blij mee. 

7-2-2020 roofvissen Leo.

jack ik ben weer gaan snoeken ,met kunst aas. ik had er 1 op me plug van 84 cm.

groetjes Leo.

5-6-2020 Schie Rotterdam

even een week niet wezen vissen. andere dingen het het weer was ook super slecht.

dus vandaag alleen op baars of snoekbaars,op die mooi Schie in Rotterdam.

wat een weer was heerlijk,alleen ja de vissen waren helaas niet actief echt. 2 aan beten gehad.

na 2 uurtjes ben ik naar de plassen van zestienhoven even nog 3 kwartier wezen gooien. 

helaas ook niks daar zo. Aas Chads dropshot

 

volgenden keer beter hoop ik. groetjes jack 

28-1-2020 Bergschenhoek.

Beste jack gisteren wezen snoeken met doodaas. sardienen 

deze joekel van een snoek pakten me dood aas ,een heel gevecht

was het,maar het gevecht woon ik gelukkig na 10 minuten.

het is niet mijn pr want die staat op 118.

mijn dag kon niet meer stuk,groetjes Leo.

 

me maat John in Actie met ze spin hengel 

23-1-2020

Roofvissen Jack En John Bergschenhoek

het was leuk weer voor een paar uurtjes te gaan vissen.

We waren er rond 1 uur tot 3 uur. Viel weer niet mee moet ik zeggen.

Maar in eens uit het niets kreeg John een mooie klap op ze mooie rozen plug van

zo 20 cm. Helaas hij losten de snoek. Jammer,even later nog een volger.

Helaas ik niks gezien,maar door het mooie weer heerlijk gevist

 

groetjes Jack en John.

16-1-2020 Roofvissen rotte/polder

wat een mooie dag om te gaan vissen vandaag. De zon was de hele dag er bij. Wind kracht 3 en 10 graden boven nul. Kom op dacht ik ,naar de waterkant toe. Rond kwart over 11 ging mijn dropshot                aas te water. Ik wilden eerst proberen, wat baarsjes te vangen bij het gemaal.

 

Helaas geen baars te zien. Dan maar een Chads  en blinker geprobeerd. Ook niks ,alleen een brasem had ik in ze staart geraakt. Gelukkig, die al snel los. Kwam nog een collega visser tegen in ze bellenboot. Ook hij had nog nik.

 

Op naar de polder, zo om kwart voor 1 was ik daar zo en zag ook nog iemand anders achter de snoek aan zitten. Ja ik was nu bezig met me spin hengel. Even later met de persoon die ook aan het vissen was, praatje gemaakt. Hij was ook al een tijd bezig en had nog geen beet gehad. Kan dat nu toch zo mooi weer en dan niks te zien. Even later ging die naar huis ,ik ben nog een half uur door gegaan ,maar ik ving ook niks.

jack Aas kunst aas.

 

12 -1-2020 roofvissen de rotte/bergscheplas, Rotterdam

met me maat John af gesproken om te gaan roofvissen in plaats van zeevissen. De bedoeling was niet ver weg te gaan nu beschikt ik hier bij mijn over heel veel goed snoek of baars water.

                                                                          En natuurlijk snoekbaars.

 

11 uur af gesproken, tot zo 2 uur hebben we gepland. Het weer was niet al te best. Motregen en een harden zuidwesten wind 5. op de rotte zagen we na een uur niks ,dus naar de volgende stek.                                                                     

Bergschevoorplas  dan maar proberen bij de sluis.

 

na zo veel keer gooien kreeg ik een klap op me hengel ,snoek  John,   ik. John keek om en zag alleen maar de golven nog van de vis. Dus helaas de vis schot lost. Balen maar we moeten door. Helaas daar na niks meer gezien. We zijn nog even vlak bij John ze huis geweest, kijken of we daar nog een vis  kunnen vangen                                                                                     

 

Maar ook daar helaas niks kunnen vangen.

We gaan volgenden keer weer dan kis ik denk voor hier bij mijn in de polders dan maar. ps zelf nog met een plastic  kikker geprobeerd.   

Aas pluggen blinkers Chads

Jack/John

 

beste jack ik ben vandaag 4-1-2020 wezen vissen op snoek ,en ander hengel karper. De karper wilden niet echt, maar ik ving een mooie snoek van 84 cm.

Ik gebruikten sardien als dood aas.

                                                                                                         Groetjes Leo                                                                                                                  

Roofvissen verslag 2020

Roofvissen Verslag 2019

10-11-2019 te Bergschenhoek roofvissen

zondag wat een weertje even lekker tijd om weer eens met kunst aas te gaan gooien.

Lekker dicht bij me huis, de sloten zijn weer schoon gemaakt ,dus daar heb je geen last meer van, van al dat vuil.

Eerst met een blinkertje gegooid, maar dat werd hem niet. dus een plug er maar op. Deze plug heb zicht al velen keren bewezen het best goed te doen.

En ook vandaag was het raak, geen grote snoek maar dat maak mijn niet zo veel uit. Vis is vis toch, zijn een ouden maat Emmer zeggen.

 

De snoek weer gauw terug gezet en nog ruim 3 kwartier te gaan. Ik ging terug waar ik begonnen was, richting uit. Helaas niks meer gezien

maar me dag was weer goed. Zo 2 uurtjes geweest bij elkaar.

Aas plug blinkertje.

Jhonie  met een top snoekbaars van 93 cm wat een vis zeg